Αισθάνεσαι λίγο ανίσχυρη όταν η φίλη σου περνάει έναν άσχημο χωρισμό. Δεν είσαι σίγουρη για τις σωστές λέξεις που πρέπει να πεις, θέλεις να βρεις έναν τρόπο για να την βοηθήσεις να ξαναγίνει χαρούμενη, αλλά οπωσδήποτε γνωρίζεις ότι αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος.

Παρόλο που δεν μπορείς να διορθώσεις όλα τα προβλήματά της αμέσως, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να πάρεις τις σκέψεις της κολλητής σου μακριά από το χωρισμό.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε παρέα, έτσι ώστε να δείξεις στη φίλη σου ότι είσαι δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

1. Εκδρομή με τα αγαπημένα σας τραγούδια

Τίποτα δεν θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα από την οδήγηση με τα παράθυρα κάτω, τραγουδώντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Φτιάξε μια λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και οδήγησε προς τον αγαπημένο σας προορισμό.

2. Χορέψτε μαζί σε ένα αυθόρμητο πάρτι

Επίτρεψε στην φίλη σου να αφήσει όλες τις έννοιες πίσω στην πίστα χορού. Χορέψτε σαν μη σας βλέπει κανένας και διασκεδάστε με τη ψυχή σας.

3. Μαγειρέψτε παρέα

Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο ενός χωρισμού όπως ένα γλυκό. Και τι καλύτερο από το να το φτιάξεις εσύ η ίδια με την κολλητή σου. Κάντε έναν διαγωνισμό για το ποια θα φτιάξει τα καλύτερα brownies.

4. Ταινία και popcorn

Συγκέντρωσε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες και απολαύστε μαζί μια βραδιά με ταινίες και σνακ. Βεβαιώσου ότι οι ταινίες που έχεις επιλέξει δεν είναι αισθηματικές, καθώς μόνο καλό δεν θα κάνεις. Προτίμησε ταινίες δράσης, περιπέτειας ή κωμωδίες.

5. Πήγαινε μαζί της για ψώνια

Ίσως και να είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα κορίτσι να ξεχαστεί.

6. Κανόνισε ένα ραντεβού σε spa

Η φίλη σου έχει ανάγκη από λίγη περιποίηση, όποτε μπορείς να σχεδιάσεις μια ήμερα spa και για τις δυο σας. Αν δεν σας περισσεύουν τα χρήματα για κάτι τέτοιο μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας spa στο σπίτι σας, παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

7. Συναντηθείτε στο αγαπημένο σας café

Πάρε τη κολλητή σου και πήγαινε μαζί της στην αγαπημένη σας καφετέρια. Θα της κάνει καλό να βγει από το σπίτι, αλλά και να συζητήσει όλα εκείνα που την προβληματίζουν.

Photo: Ivo de Bruijn/Stocksy