Πώς να μαζέψεις γρήγορα όταν έχεις απρόσκλητους επισκέπτες

LIKE US ON FACEBOOK

Ναι, συμβαίνουν και αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που αποφασίζουν να σου ανακοινώσουν ότι θα έρθουν να σου κάνουν επίσκεψη όταν βρίσκονται στο κάτω τετράγωνο από το σπίτι σου. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι απρόσκλητοι επισκέπτες που επειδή δε μπορείς να τους αποφύγεις τους δέχεσαι με βαριά καρδιά ή ακόμα και να μην τους υποδέχεσαι με βαριά καρδιά, δεν θα ήταν η επιλογή σου για το βράδυ σου. Επειδή, όμως,  το σπίτι τις περισσότερες φορές είναι βομβαρδισμένο έχουμε για εσένα έξυπνες λύσεις για να μαζέψεις γρήγορα την ακαταστασία και να βάλεις σε τάξη το σπίτι σου σε λίγα μόνο λεπτά.

Τρόποι να μαζέψεις γρήγορα το σπίτι σου!

  1. Πάρε μια μεγάλη λεκάνη: Στη μεγάλη λεκάνη που έχεις για να βάζεις τα ρούχα σου όταν τα πηγαίνεις για άπλωμα βάλε όλα τα άπλυτα σου. Ποτήρια, πιάτα ακόμα και κατσαρόλες. Μάζεψε τα γρήγορα και βγάλε τα όλα στο μπαλκόνι, όχι για να αεριστούν αλλά για να κρυφτούν από τα «περιέργα» μάτια που σου έκαναν έφοδο.
  2. Βάλε στο χέρι μια παλιά κάλτσα: Είναι ο πιο γρήγορος και παράλληλα διασκεδαστικός τρόπος να ξεσκονίσεις. Πώς ακριβώς θα το κάνεις; Φοράς την κάλτσα στο χέρι και στο γρήγορο πέρασμα σου μέσα από τα έπιπλα, τα περνάς με το χέρι σου. Πετάς την κάλτσα (αφού έτσι κι αλλιώς θα την πετούσες) και μαζί της έφυγε και η περιττή σκόνη. Είναι το λεγόμενο: Όσα βλέπει η πεθερά, όπως έλεγε και η γιαγιά σου.
  3. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα μαζί: Είναι απλό! Ντύσε τη σκούπα σου με πετσέτα πιάνοντας την από τα πλαϊνά σημεία που είναι οι εγκοπές της και ξεκίνα να περνάς το πάτωμά σου.
  4. Μεγάλη σακούλα και πέταμα: Περιττά χαρτάκια, αποτσίγαρα, χαρτιά και κουτιά από το χτεσινό delivery; Όλα πέταμα σε μία μεγάλη σακούλα και έφυγες γρήγορα στον κάδο. Ξέρεις, όταν οι επισκέψεις ανεβαίνουν από τις σκάλες εσύ μέχρι να ανέβουν, έχεις κατέβει με το ασανσέρ, έχεις πετάξει τα σκουπίδια και επιστρέφεις να το παίξεις οικοδέσποινα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved