Η άνοιξη μπήκε- και ελπίζουμε να μην μας τα ξαναχαλάσει ο καιρός- αλλά τώρα ακριβώς είναι η εποχή που μπορείς να αρπάξεις οποιοδήποτε κρύωμα επειδή αλλάζει ο καιρός κι εσύ νομίζεις ότι ξαφνικά ήρθε ο Αύγουστος. Υπάρχει τρόπος όμως να γλιτώσεις το κρύωμα!

Ο λόγος που θα κρυώσεις αυτή την εποχή είναι η ανοιξιάτικη συμπεριφορά και η βιολογία δεν παίζει κανένα ρόλο! Καθώς ο καιρός αλλάζει και γίνεται όλο και καλύτερος, έχουμε την τάση να βγαίνουμε περισσότερο έξω και να βρισκόμαστε με πολύ κόσμο. Και η πολλή επαφή αυξάνει και τον κίνδυνο να μεταδοθεί το κρύωμα.

Ο άλλος λόγος που κρυώνεις αυτή την εποχή είναι επειδή από τη μία μπορεί να έχει 25 βαθμούς και την επόμενη στιγμή η θερμοκρασία να πέσει στους 10 βαθμούς. Εσύ θα βγεις χαλαρός και άνετος με το ελαφρύ τζάκετ σου και μπορεί να σε πιάσει το βράδυ φορώντας μόνο αυτό.

Το κόλπο για να αποφύγεις το κρύωμα είναι να ντύνεσαι όπως πρέπει για τη θερμοκρασία που έχει έξω και όχι για αυτή που νομίζεις ότι έχει επειδή είναι άνοιξη. Μην σε συνεπαίρνει ο ήλιος και η ζέστη που νιώθεις ότι έχει, γιατί μετά θα σε συνεπάρει και το κρύωμα και ξέχνα τους καφέδες στη λιακάδα!

Το μυστικό είναι να φοράς ρούχα που μπορείς εύκολα να προσθέσεις και αφαιρέσεις όσο είσαι έξω. Μπορείς τις πρωινές ώρες να είσαι χαλαρά ντυμένος, αλλά να έχεις και ένα εφεδρικό ρούχο πιο χοντρό, σε περίπτωση που δεν γυρίσεις σπίτι να αλλάξεις για την απογευματινή σου βόλτα.