Τι; Αποκλείεται! Δεν έχεις ακούσει για την περιποίηση προσώπου με πάγο; Πραγματικά μας κάνεις να απορούμε που δεν ξέρεις τι είναι γιατί η περιποίηση προσώπου με πάγο είναι η πιο φτηνή και φυσικά η πιο απλή μέθοδος αντιγήρανσης αλλά και καθαρισμού που υπάρχει και λατρεύεται από πολλές celebrities του εξωτερικού.
om-ipop.gr

Σημείωση!

Η περιποίηση προσώπου με πάγο μπορεί να γίνει ακόμα και στο σπίτι σου (χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς κανέναν ειδικό) και ο τρόπος είναι απλός. Παίρνεις ένα παγάκι και κάνεις με αυτό πάντα κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σου.

Τι θα σου προσφέρεις η περιποίηση προσώπου με πάγο;

  1. Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος: Το έντονο ψύχος θα βοηθήσει το αίμα σου να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα. Τα κύτταρα θα ανανεωθούν και έτσι θα είσαι πιο λαμπερή.
  2. Θα μειωθούν οι ανωμαλίες του δέρματος: Ότι και αν έχει το πρόσωπό σου από μικρές κοκκινίλες μέχρι σπυράκια το μασάζ με πάγο θα τα κάνει να εξαφανιστούν.
  3. Το μακιγιάζ σου θα κρατήσει πιο πολύ: Αν ακούσεις τις συμβουλές και ενυδατώσεις το πρόσωπό σου με πάγο το μακιγιάζ σου θα μπορεί να σταθεί για περισσότερες ώρες στο πρόσωπό σου.
  4. Θα μειώσεις τις ρυτίδες: Δες σου λέμε ότι στην πρώτη κιόλας εφαρμογή θα διώξεις τις ρυτίδες για πάντα αλλά η τακτική περιποίηση με πάγο θα κάνει το πρόσωπό σου να ξανανιώσει. Οι ρυτίδες σιγά σιγά θα γίνουν πιο λεπτές και δεν θα φαίνονται τόσο έντονα όσα τώρα.
Προσοχή!

Αν στο πρόσωπό σου έχεις μικρά σπασμένα αγγεία πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τον πάγο. Μην τον αφήνεις πολύ ώρα στην συγκεκριμένη περιοχή απλά πέρασε τον απαλά και γρήγορα από πάνω της.