Σίγουρα γνωρίζεις πως υπάρχουν fitness εφαρμογές που σε βοηθάνε να βλέπεις πόσο fit είσαι ακόμα και αν δεν είσαι στο γυμναστήριο. Όμως έπρεπε να έχεις άλλη εφαρμογή που μετράει τα βήματα σου, άλλη τις θερμίδες που τρως καθημερινά, άλλη που σου δείχνει ποια είναι τα κατάλληλα μέρη για τρέξιμο ή ποδήλατο και τόσες άλλες. Βέβαια αν τις έχεις όλες ανοιχτές η μπαταρία του κινητού θα τελειώσει πάρα πολύ γρήγορα.

Με την εφαρμογή Argus, δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Η εφαρμογή αυτή μετατρέπει το κινητό σου σε μια εξελιγμένη συσκευή fitness. Έτσι μπορείς να ξέρεις τι κάνεις σωστά και τι όχι.

Η εφαρμογή αυτή μετράει τα βήματα σου καθημερινά και στο τέλος της ημέρας σου λέει πόσες θερμίδες έχεις χάσει την ημέρα που πέρασε. Μπορείς να κρατάς ημερολόγιο για το τι τρως καθημερινά βγάζοντας φωτογραφία αυτά που έφαγες. Η εφαρμογή αυτή παρακολουθεί πόσες ώρες κοιμάσαι και πόσο νερό πίνεις την ημέρα. Και εννοείται ότι στο τέλος της ημέρας σου «βάζει χέρι» αν δεν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετές ώρες ή δεν έχεις πιει αρκετό νερό.

Αν και εμείς σου έχουμε πει τι ασκήσεις μπορείς να κάνεις στο σπίτι αν δεν τις θυμάσαι μπορεί να σε συμβουλέψει αυτή η εφαρμογή. Επίσης κάνει συχνές ενημερώσεις για να ξέρεις όλα τα καινούργια fitness trends. Και βέβαια μπορούν να συνδεθείς με τους φίλους σου. Οπότε αν έχει την εφαρμογή και ο γυμναστής σου δεν θα μπορείς να κρυφτείς, αν κάνεις καμιά ατασθαλία.

appfit-ipop.gr appfit2-ipop.gr

Η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο χωρίς να τρώει πολύ μπαταρία. Βέβαια αν έχεις ανοιχτό το  GPS , για να βρίσκεις τα κατάλληλα μέρη για ποδήλατο ή τρέξιμο, αυτό θα σου «φάει» την μπαταρία. Η αρχική σελίδας της εφαρμογής είναι ένα μεγάλο χρονοδιάγραμμα που μέσα σου περιέχει τις πληροφορίες για την κάθε κατηγορία. Κρατώντας πατημένη την κάθε κατηγορία, τότε ανοίγει και μπορείς να δεις παραπάνω πληροφορίες.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή μόνο με λογισμικό IOS.