Ξέρουμε σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις. Σε αυτούς που βαριούνται το γυμναστήριο, μισούν τις ασκήσεις, σιχαίνονται τον ιδρώτα και αγαπούν το άραγμα στον καναπέ. Όχι, δεν έχουμε κάμερες στο σπίτι σου αλλά υπάρχουν πολύ άνθρωποι σαν εσένα. Ξέρουμε, λοιπόν, τι χρειάζεσαι… Οπότε, βρήκαμε ένα 8λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να το κάνεις μόνος-η στο σπίτι και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

Τι περιέχει το 8λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής;

  1. Σχοινάκι για ένα λεπτό: Για προθέρμανση και για να ανεβάσεις λίγο τους σφυγμούς σου κάνε ένα λεπτό γρήγορα σχοινάκι. Τα πηδηματάκια, θα γυμνάσουν ολόκληρο το κορμί σου ενώ από τις κινήσεις που θα κάνεις όταν κουνάς το σκοινάκι θα γυμνάσουν τα χέρια σου.
  2. 20 κλωτσιές στον αέρα: Για να φύγουν τα νεύρα σου και να χαλαρώσουν οι μύες σου τελείωσε το 8λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής δίνοντας 20 κλωτσιές στον αέρα με κάθε πόδι.
    klwtsies-ipop.gr
  3. 2 σετ σύνολο 60 ροκανίσμα: Τα ροκανίσμα είναι σαν τους κοιλιακούς απλά δεν σηκώνεις το κορμί σου μέχρι επάνω και η ένταση τους είναι πιο γρήγορη. Κάνε, λοιπόν, δύο σετ των τριάντα ροκανίσματων με ένα διάλειμμα μεταξύ τους των 30 δευτερολέπτων.
  4. 20 καθίσματα με βοηθό μια καρέκλα: Χρησιμοποίησε μια καρέκλα για βοηθό σου. Κάτσε μπροστά από την καρέκλα και στηρίξου από αυτήν με τα χέρια σου. Κάνε, λοιπόν, καθίσματα, χωρίς να φτάνεις μέχρι κάτω και επανέλαβε την ίδια κίνηση για 20 φορές.