Έχεις αρχίσει να μετράς αντίστροφα για να πετάξεις τα πολλά περιττά και βαριά ρούχα και σκέφτεσαι ακόμα και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις συνδυασμούς στο πρόσωπο σου. Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να καλωσορίσουμε τα χρώματα και να σου παρουσιάσουμε τον οδηγό μακιγιάζ για την άνοιξη που έρχεται.

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη που έρχεται;

  1. Αγαπάμε το ροζ: Κάθε χρόνο η εποχή του ροζ έρχεται όταν ο ήλιος λάμπει και το πρόσωπό μας παίρνει πιο ροζ αποχρώσεις. Έτσι και αυτή την άνοιξη δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα must have τα ροζ κραγιόν αλλά και γενικότερα το προϊόντα ομορφιάς που έχουν αυτή την απόχρωση: σκιές, ρουζ, ακόμα και eyeliner.
  2. Μεταλλική λάμψη: Οι σκιές σε μεταλλική απόχρωση έκαναν την δειλή εμφάνισή τους μετά από χρόνια αποχής τον χειμώνα που μας πέρασε. Αυτή την άνοιξη, όμως, δηλώνουν πως ήρθαν και θα μείνουν όλη την σεζόν. Βάλε, λοιπόν, και εσύ μεταλλική απαλή σκιά σε όλο το κινητό σου βλέφαρο και άσε την να μαγνητίσει τα βλέμματα όσων σε κοιτούν.
  3. Κόκκινο κραγιόν: Το θεωρείς το απόλυτο χρώμα του χειμώνα; Γιατί να μην το αγαπήσεις και την άνοιξη; Άλλωστε τονίζει τα χείλη σου και δείχνει ότι είσαι μια γυναίκα με στιλ και αυτοπεποίθηση. Συνδύασε το με μαύρο eyeliner και θα δείχνεις ακαταμάχητη.
  4. Διάφανα ζουμερά χείλη: Είπε κανείς ότι τα χείλη είναι σέξι μόνο όταν χρώμα; Φυσικά και όχι!Φέτος στηρίζουμε και αγαπάμε τα διάφανα και σαρκώδη χείλη! Βάλε, χρώμα στα μάτια σου, ένα διάφανο lip gloss στα χείλη σου και είσαι έτοιμη.
photos:andyleemakeup.blogspot.com,herinterest.com, frisurenneuen.com, sizcene.com