Θυμάσαι όταν υπήρχε μόνο ένας είδος conditioner στον κόσμο; Λουζόσουν, έβαζες το conditioner στις άκρες, το άφηνες 3 λεπτά και μετά ξέβγαζες καλά τα μαλλιά σου. Με τα νέα προϊόντα όμως που κυκλοφορούν στην αγορά τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο και το κάθε προϊόν απευθύνεται σε διαφορετικές ανάγκες.

Βλέπεις στην ετικέτα του conditioner ότι απευθύνεται σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Και λες από μέσα σου “οκ και αν πάρω αυτό που δεν είναι για το δικό μου τύπο μαλλιών;”. Αυτά τα διαφορετικά προϊόντα αναφέρονται συνήθως στο βάρος και το υπόλειμμα που αφήνουν.

Τα χοντρά και σγουρά μαλλιά είναι πιο στεγνά από τη φύση τους και απαιτούν επιπλέον υγρασία. Τα ίσια μαλλιά χρειάζονται απλά ένα προϊόν που να τα ξεμπερδεύει.

Αν έχεις σγουρά και πυκνά μαλλιά πρέπει να εφαρμόζεις το conditioner σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αν έχεις λεπτή τρίχα, η εφαρμογή του προϊόντος από τη μέση μέχρι τις άκρες είναι αρκετή.

Ό, τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις, φρόντισε να ξεπλένεις πολύ καλά τα μαλλιά σου μετά την εφαρμογή του conditioner για να αποφύγεις την πρόωρη λιπαρότητα στα μαλλιά σου.