Ο καφές δεν είναι ένα απλό ρόφημα που χρησιμεύει για να σε ξυπνάει το πρωί. Ο καφές, μπορεί επίσης να ωφελήσει τα μαλλιά σου αλλά και να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Αν, λοιπόν, θες και εσύ να έχεις λαμπερά μαλλιά βρήκαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις φυσικά με βοηθό και σύντροφο την καφεΐνη και σου τα προτείνουμε και εσένα.
mallia-rihanna-ipopgr

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον καφέ για να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά;

  1. Χρησιμοποίησε τον καφέ ως ενισχυτικό χρώματος: Αν έχεις καστανά μαλλιά μπορείς να τους δώσεις λάμψη με καφέ! Πώς θα το κάνεις; Κράτα τον κατακάθι από τον καφέ αν πίνεις ελληνικό ή ακόμα και τα υπολείμματα που μένουν στο φίλτρο της καφετιέρας αν πίνεις γαλλικό. Μάζεψε, λοιπόν, το κατακάθι και κράτησε το υγρό (αν ξεραθεί απλά ρίξε λίγες σταγόνες νερό και ανακάτεψε το) βάλε αυτό σε όλα σου τα μαλλιά σαν μάσκα και κάνε μασάζ. Ξέπλυνε καλά με άφθονο δροσερό νερό και όταν στεγνώσεις τα μαλλιά σου θα δεις ότι θα είναι σαν να τα έχεις βάψει.
    kafes-ipopgr
  2. Φτιάξε το δικό σου σπρέι: Γέμισε ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ με καφέ φυσικά σκέτο και ψέκασε όλα σου τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Άσε τα μαλλιά σου να απορροφήσουν τον καφέ και να στεγνώσουν. Στη συνέχεια λούσε τα και ξέπλυνε με αρκετό νερό. Θα πρέπει να ξέρεις ότι η καφεΐνη βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συμβάλλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης.
  3. Κάνε scrub στο κεφάλι σου με την βοήθεια κόκκων: Εκτός από τα λεία και λαμπερά μαλλιά, οι κόκκοι του καφέ μπορούν να τονώσουν το τριχωτό της κεφαλής σου. Καβούρδισε, λοιπόν, τον καφέ στο μπλέντερ ανέμειξε μικρή ποσότητα με το σαμπουάν σου και κάνε μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποβάλλεις τα περιττά νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα και εύκολα.
    kokkoi-kafe-ipopgr