Νιώσε καλύτερα ακόμα και αν έχεις ουρολοίμωξη

LIKE US ON FACEBOOK

Η ουρολοίμωξη είναι ένα θέμα που παιδεύει ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες πολλές γυναίκες. Τα συμπτώματα είναι ενοχλητικά και ο πόνος είναι έντονος. Μάλιστα, αν πάθεις ουρολοίμωξη θα πρέπει να ξέρεις ότι θα πρέπει να απομακρυνθείς από τις θάλασσες και να ξεχάσεις την δροσιά που σου προσφέρει το μπάνιο. Σε στεναχωρήσαμε ε; Το ξέρουμε άλλα αυτή είναι η αλήθεια.

Για να σου περάσει, όμως, πιο εύκολα η ουρολοίμωξη βρήκαμε μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις και θα σου παρουσιάσουμε.

Τι θα σε βοηθήσει αν έχεις ουρολοίμωξη;

  1. Πιες πολύ νερό: Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει να ουροποιητικό σου σύστημα να ανανεωθεί και να καθαρίσει ενώ παράλληλα θα σε κάνει να ανακουφιστείς από το τσούξιμο.
  2. Μετά το σεξ πρέπει κατευθείαν να πας τουαλέτα: Είναι κάτι που το συνιστούν οι γιατροί. Κάθε φορά που κάνεις σεξ πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα για να αδειάσει η ουροδόχος κύστη σου και να απαλλαγείς από τα βακτήρια.
  3. Σκουπίσου σωστά: Είναι πολύ βασικό όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα αλλά και όταν κάνεις μπάνιο να σκουπίζεσαι σωστά. Αυτό σημαίνει απαλά και με φορά από μπροστά προς τα πίσω.
  4. Χρειάζεσαι άνετα ρούχα: Απέφυγε τα στενά ρούχα που δεν σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Ξέχασε φυσικά τα συνθετικά και άσε την ευαίσθητη περιοχή σου να αναπνεύσει.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved