Το πήρες απόφαση και δεν δέχεσαι να κάνεις άλλη αναβολή στα σχέδια σου. Ξεκινάς γυμναστήριο άμεσα και όλα σου φαίνονται πιο ξένα από ποτέ, καθώς έχεις να γυμναστείς εδώ και καιρό. Για να ξεκινήσεις, όμως, πρέπει να σε βοηθήσουμε. Έτσι, φτιάξαμε έναν μίνι κατάλογο μ΄όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και σου τα παρουσιάζουμε.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι «νέος» στο γυμναστήριο

  • Προμηθεύσου τα κατάλληλα: Για να ξεκινήσεις δυναμικά οφείλεις πρώτα να έχεις παπούτσια, αλλά και ρούχα κατάλληλα. Μην φορέσεις ό, τι βρεις μπροστά σου. Τα αθλητικά που φοράς στη βόλτα σου σαφώς δεν είναι κατάλληλα. Οπότε πρέπει να αγοράσεις άλλα. Πριν, όμως, το κάνεις μίλησε με τον γυμναστή σου γιατί αναλόγως με το είδος γυμναστικής που θα ξεκινήσεις θα πρέπει να σου υποδείξει τα κατάλληλα υποδήματα.
  • Μην πέσεις με τα μούτρα: Μην νομίζεις πως το να σηκώνεις πολλά βάρη και να κάνεις ατελείωτες ώρες προπόνησης θα σε βοηθήσει να δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα καταφέρεις είναι απλά να βλάψεις τον οργανισμό σου.
    meme gym
  • Μην βάλεις στο στόμα σου φερμουάρ: Τώρα χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ να τρέφεσαι σωστά. Μην βάλεις, λοιπόν, φερμουάρ στο στόμα σου απλά άλλαξε το στιλ της διατροφής που ακολουθείς. Βάλε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητά σου και θα δεις πως θα νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ.