Η ευαίσθητη περιοχή είναι ένα σημείο που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Γι’αυτό τον λόγο υπάρχουν κατάλληλα προϊόντα για εσωτερικές πλύσεις αλλά και για εξωτερική χρήση. Αυτή την φορά, όμως, θα σου συστήσουμε την νέα μόδα που κάνει θραύση στο εξωτερικό και έχει φανατικές υποστηρίκτριες διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Gwyneth Paltrow. Ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό, είναι η νέα αυτή μόδα που είναι τελείως ακίνδυνη, όπως επιβεβαιώνουν οι γιατροί αλλά και αρκετά οικονομική αφού κοστίζει γύρω στα 50 $ περίπου δηλαδή 45 Ευρώ.

Τι είναι, όμως, και πώς ακριβώς γίνεται ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό;

Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι είναι μία διαδικασία την οποία για να την κάνεις πρέπει να επισκεφτείς έναν ειδικό χώρο και όχι να το προσπαθήσεις μόνη καταστρώνοντας σχέδια με το μυαλό σου.

Η ενδιαφερόμενη κάθεται πάνω σε μια πολυθρόνα που μοιάζει με θρόνο και αποτελείται από τάβλες ξύλου που μεταξύ τους έχουν κενά για να περνά ο ζεστός ατμός. Ο ατμός που έχει συνδυαστεί με υπέρυθρες αλλά και αρωματικά φυτά, εισέρχεται και καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα.

Αυτή η θεραπεία βοηθά στο σωστό καθαρισμό της ευαίσθητης όχι μόνο εξωτερικής αλλά και εσωτερικής περιοχής και βοηθά να εξισορροπήσουν τα επίπεδα των ορμονών του γυναικείου οργανισμού. Επίσης, μπορεί να προστατέψει τις γυναίκες από έλκη και να ενεργοποιήσει την παραγωγή γάλακτος στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σημείωση!

Ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό, κρατάει περίπου μισή ώρα και μπορεί να υποβάλλεται σε αυτή η γυναίκα έως και έξι φορές το χρόνο, κάθε δύο δηλαδή μήνες και δεν επιτρέπεται να γίνεται τις ημέρες της έμμονου ρήσης.

Προσοχή!

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι διαδεδομένη ακόμα στην χώρα μας αλλά σίγουρα θα έρθει και προς τα εδώ και θα αποκτήσει τις θανατικές της θαυμάστριες.