Είσαι ευκολόπιστη και ότι και να σου λένε το βάζεις καλά στο μυαλό σου και το ακολουθείς σαν κανόνα; Καλά να πάθεις. Επειδή, όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά όσα έχουμε να σου πούμε και να μπεις «αντίο» σε κάποιους μύθους για τα μαλλιά σου που σαφώς δεν ισχύουν.

Ποιοι είναι οι μύθοι για τα μαλλιά σου που πρέπει να αποχαιρετήσεις;

  1. Τα λαδάκια μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά σου: Όποιος σου το είπε απλά λέει ψέματα. Για να βαρύνουν τα μαλλιά σου από τα λαδάκια θα πρέπει να βάλεις υπερβολικά μεγάλη ποσότητα. Όπως καταλαβαίνουμε δεν θα το κάνεις, οπότε το λάδι δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει κακό, αλλά μόνο καλό.
  2. Πρέπει να λούζεσαι μόνο όταν τα μαλλιά σου λιγδώνουν; Φυσικά, όχι! Καλό θα ήταν να μην λούζεσαι καθημερινά αλλά και να μην αφήνεις άλουστα τα μαλλιά σου για πολλές ημέρες. Εμείς σου προτείνουμε να λούζεσαι κάθε δύο με τρεις ημέρες.
  3. Δεν πρέπει να κουρεύεσαι αν θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου; Μην αρνείσαι κατηγορηματικά να κόψεις τα μαλλιά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι όχι να κουρεύεσαι κανονικά, αλλά να καθαρίζεις την ψαλίδα κάθε μήνα.