Πολλοί γονείς τρομάζουν όταν το μωρό τους κλαίει και δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο. Μπορεί το μωρό να είναι υγιέστατο και να μην συντρέχει κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο ενδέχεται να παραπονιέται, ωστόσο, δεν μπορούν να το ηρεμήσουν.

Εμείς θα σου πούμε έναν λόγο για τον οποίο πιθανώς το μωρό σου να κλαίει και σίγουρα δεν σου έχει πάει το μυαλό μέχρι πρότινος.

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά ακόμα και μια τρίχα μπλεγμένη στα πόδια του μωρού σου μπορεί να του προκαλέσει πόνο με αποτέλεσμα να κλαίει κι εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τον λόγο.

Μια τρίχα η οποία έχει μπλεχτεί ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού του μωρού σου, το εμποδίζει να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί, ενώ ενδεχομένως να του μπλοκάρει και την κυκλοφορία του αίματος και να του προκαλεί πόνο.

Ίσως δεν έχεις ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι ούτε κι εμείς. Μέχρι που οι δύο γονείς, οι Scott και Jessica Walker έκαναν γνωστή τη δική τους ιστορία.

Η κόρη τους έκλαιγε όλη την μέρα χωρίς λόγο. Έτσι, η Jessica αποφάσισε να βγάλει τις κάλτσες του μωρού της. Τότε παρατήρησε ότι τα δάχτυλά της είχαν πρηστεί και είχαν γίνει κόκκινα. Όπως αποδείχθηκε, μια τρίχα ήταν μπλεγμένη γύρω απ’ τα δαχτυλάκια της και της είχε δημιουργήσει το πρόβλημα.

https://www.instagram.com/p/BQeRT4Rlc1Y/

Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο, όχι, όμως, απίθανο και καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι οι γονείς.

Εμείς δεν το ξέραμε, όμως, το μάθαμε κι αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου!