Το λεμόνι είναι ένα από το να δίνει γεύση στο φαγητό σου μπορεί να σε κάνεις να δείχνεις πιο όμορφη. Μπορεί να γίνει ο προσωπικός σου σύμβουλος ομορφιάς και να σε κάνει να γοητεύσεις τους πάντες με την εμφάνιση σου.
lemon-ipop.gr

Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε όλους τους τρόπους με τους οποίους το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις πιο όμορφη και σου τους παρουσιάζουμε.|

Πώς μπορεί το λεμόνι να σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη;

  1. Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών: Αν έχεις αποφασίσει να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις στα μαλλιά σου χυμό λεμονιού και να βγες στον ήλιο για όση περισσότερη ώρα μπορείς. Μετά λούσου κανονικά και παρατήρησε ότι το χρώμα των μαλλιών σου έχει αλλάξει.
  2. Απόκτησε δυνατά νύχια: Όσο περνούν τα χρόνια τα νύχια εξασθενούν και ειδικά αν τα βάφεις συχνά και ξεχνάς να βάλεις βάση κιτρινίζουν. Για να τους δώσεις, λοιπόν, την λευκότητα που έχουν χάσει αλλά και για να τα δεις να δυναμώνουν καλό θα ήταν να τα βυθίσεις για δέκα λεπτά σε ένα μπολ με χυμό λεμονιού.
  3. Θες μεταξένια, απαλά χείλη: Αν τα χείλη σου έχουν τραχιά υφή και πετσάκια που προεξέχουν πριν κοιμηθείς βάλε λίγο χυμό λεμονιού. Το λεμόνι λειτουργεί ως φυσικό απολεπιστικό και έτσι όταν ξυπνήσεις τα χείλη σου θα είναι ξανά απαλά.
  4. Πες αντίο στα σπυράκια: Αν έχεις σπυράκια και θες να τα εξαφανίσεις αρκεί να τους βάλεις λίγες σταγόνες λεμόνι. Θα ξεραθούν αμέσως και θα φύγουν.
  5. Έχεις λιπαρά μαλλιά: Αν έχεις λιπαρά μαλλιά και θες να πεις αντίο στην λιπαρότητα μπορείς να κάνεις μασάζ με χυμό λεμονιού. Είναι η πιο φτηνή και αποτελεσματική λύση.
    mallia-paralia-ipopgr