Απόψε θα βγεις! Θες να το ρίξεις έξω αλλά στο γυρισμό θες να είσαι απολύτως νηφάλιος-α και να μην την πάθεις, όπως την τελευταία φορά που ήπιες. Μην αγχώνεσαι! Εμείς ξέρουμε κάποια μυστικά για να μη μεθάς όταν πίνεις και φυσικά θα σου τα πούμε.

Οδηγός για να μη μεθάς όταν πίνεις!

  1. Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως δεν πρέπει να πίνεις ποτέ με άδειο στομάχι. Πριν βγεις, λοιπόν, από το σπίτι και αν δεν έχεις να φας μαγιά, όπως σου είπαμε να κάνεις τις προάλλες φάε κανονικά τη μερίδα του φαγητού σου που καλό θα ήταν να περιέχει λιπαρά.
  2. Ξέχνα τους αλατισμένους ξηρούς καρπούς: Τα αλμυρά συνοδευτικά πρέπει να αποφεύγονται γιατί το αλάτι απορροφά τα υγρά του στομαχιού με αποτέλεσμα η περισσότερη ποσότητα αλκοόλ να μένει μέσα στο στομάχι.
  3. Βάλε νερό στο κρασί σου: Ακόμα και να μην πίνεις κρασί και προτιμάς οποιοδήποτε άλλο ποτό βάλε του νερό ή πάγο. Με αυτό τον τρόπο πίνεις την ίδια ποσότητα αλκοόλ σε μεγαλύτερο, όμως, χρονικό διάστημα.
  4. Μην πίνεις περισσότερα από ένα ποτό ανά ώρα: Αν πίνεις αργά θα δεις πως ο οργανισμός το δέχεται καλύτερα από το να το πιεις μονορούφι.
  5. Μην ξεχνάς να πίνεις νερό: Ο οργανισμός αφυδατώνεται με το αλκοόλ έτσι μαζί με το ποτό σου πιες και ένα ποτηράκι νερό. Θα σε βοηθήσει να πάρεις τα υγρά που χρειάζεσαι και να μην ζαλιστείς.