Πόσες φορές έχεις κάτσει μπροστά από τον καθρέφτη και σκέφτεσαι τι να κάνεις επιτέλους στα μαλλιά σου; Τα βλέπεις. Είναι θαμπά, άτονα και δεν έχουν την λάμψη που είχαν παλιότερα. Η λύση είναι μία πρέπει να πας κομμωτήριο δεν γίνεται άλλο να το αναβάλεις!

Επιβάλλεται να πας κομμωτήριο για να κάνεις επιτέλους κάτι που θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν ζωντάνια και κίνηση. Έτσι για να σε πείσουμε μαζέψαμε όλα όσα μπορεί να σου συμβαίνουν και μαρτυρούν ότι πρέπει να πας κομμωτήριο και σου τα παρουσιάζουμε!
mallia-paralia-ipopgr

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να πεις ναι στο να πας κομμωτήριο!

  1. Έχεις ψαλίδα: Πόσο καιρό έχεις να κουρευτείς; Πόσο; Κανονικά δεν έπρεπε να παραμελήσεις τόσο τα μαλλιά σου και έπρεπε να κουρεύεσαι στην χειρότερη των περιπτώσεων κάθε τρεις μήνες. Τα μαλλιά σου δεν πρόκειται να μακρύνουν αν δεν φύγει η άκρη τους που είναι κατεστραμμένη και συνεχώς η ψαλίδα θα ανεβαίνει προς τα επάνω.
    mallia-rihanna-ipopgr
  2. Η ρίζα σου έχει βγει: Αν τα μαλλιά σου τα βάφεις θα έχεις παρατηρήσει ότι μόλις περνούν οι μέρες και μακραίνουν αρχίζει να φαίνεται και η ρίζα σου. Κλείσε, λοιπόν, ραντεβού και πήγαινε για ένα φρεσκάρισμα, το έχεις ανάγκη.
  3. Έχουν χάσει τον όγκο τους: Τώρα τελευταία έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου είναι πιο βαριά από ότι παλιότερα, πέφτουν και δεν έχουν καθόλου όγκο; Έχεις ξεχάσει πώς ήταν η ανάλαφρη αίσθηση που είχαν παλιά και θες να την θυμιθείς θα πρέπει να πας κομμωτήριο τώρα.
  4. Αρνούνται το styling: Ένα άλλο σημάδι που σε προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα γρήγορα στο κομμωτήριο είναι ότι τα μαλλιά σου είναι ατίθασα και αρνούνται το styling. Ότι και αν δοκίμασες δεν μπορείς να τα κάνεις να φαίνονται όμορφα. Κανένα χτένισμα δεν στέκεται, όπως πρέπει και συνεχώς τουφάκια πετούν δεξιά και αριστερά.