Πολλές φορές μπορεί να έχεις αναρωτηθεί αν κάνεις κάτι λάθος με τους κοιλιακούς σου. Κάνεις κάθε μέρα, αλλά δεν βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και είναι λογικό και το να εκνευρίζεσαι και το να έχεις απορίες. Το iPop όμως είναι εδώ για να στις λύσει και να σου πει ότι δεν βλέπεις αποτέλεσμα πολύ απλά γιατί κάποια πράγματα που πιστεύεις για τους κοιλιακούς, είναι απλοί μύθοι.

koiliakoi1-ipop.gr

Με τους κοιλιακούς ξέχνα το λίπος

Μέγα λάθος αντίληψη. Δεν καις λίπος από την κοιλιά σου κάνοντας κοιλιακούς, το μόνο που κάνεις είναι να τους γυμνάζεις. Για να καταφέρεις να χάσεις λίπος έχεις ανάγκη από ένα διευρυμένο πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με μια διατροφή.

Κάνοντας πολλούς, καταφέρνεις περισσότερα

Μια αντίληψη που λίγο πολύ έχει τη βάση της και στα παιδικά μας χρόνια, όπου οι γυμναστές στο σχολείο μας επέβαλαν τις πολλές επαναλήψεις των κοιλιακών, δεν έχει όμως καμία βάση. Εάν δουλέψεις την τεχνική σου, δεν θα χρειάζεσαι 100 επαναλήψεις. Οι τόσες επαναλήψεις σου είναι απαραίτητες επειδή δεν το κάνεις σωστά.

koiliakoi-ipop.gr

Δεν κάνω κοιλιακούς γιατί δεν έχω τον εξοπλισμό

Εμ.. πώς είπατε; Εξοπλισμό; Μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον εξοπλισμό για να εκγυμνάσεις τους κοιλιακούς σου. Το βάρος του ίδιου σου του σώματος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός που θα μπορούσες να έχεις και η μεγάλη γκάμα ασκήσεων το μεγάλο όπλο σου. Τι περιμένεις, λοιπόν;