Έχεις ακούσει ποτέ ότι το μασάζ όχι μόνο χαλαρώνει τους μύες σου αλλά βοηθά επίσης στην απελευθέρωση των τοξινών από το σώμα σου; Το λεμφικό μασάζ είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα υγιές και τονισμένο σώμα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πως να κάνεις ένα τέτοιο μασάζ το οποίο θα μειώσει τις ίντσες από την μέση σου.

Μείωσε ίντσες από την μέση σου με 5 μόλις λεπτά την μέρα:

 

  • Τόνισε τους γλουτούς σου

Χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σου, μετακίνησε τα από τα άνω πόδια στους γλουτούς σου με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποίησε πάντα κινήσεις προς τα πάνω.

  • Δυνατά πόδια

Με τη βοήθεια των αντιχείρων σου, άσκησε κάποια πίεση για να νιώσεις το τέντωμα στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Αυτό το σημείο διεγείρει την απελευθέρωση των τοξινών και, ως εκ τούτου, σε βοηθά να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα.

  • Πες «όχι» στα χαλαρά γόνατα

Μην ξεχνάς να δουλεύεις τα γόνατά σου καθώς είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του σώματός σου. Για να νιώσεις πιο άνετα, κάτσε σε μια καρέκλα. Δοκίμασε κυκλικές κινήσεις για να κάνεις μασάζ στην περιοχή γύρω από το γόνατό σου.

  • Τέλειες γάμπες

Για να εκτελέσεις αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να ξαπλώσεις. Τοποθέτησε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες σου και τράβηξε το ένα πόδι προς το στήθος σου.
Σε αυτή τη θέση, κάνε μασάζ στις γάμπες σου και με τα δύο χέρια. Χρησιμοποίησε όλα τα δάχτυλά σου, εφάρμοσε μεσαία έως σκληρή πίεση και, στη συνέχεια, χαλάρωσε.

  • Λεπτοί αστράγαλοι

Χρησιμοποιώντας τα δύο χέρια τύλιξε τον αστράγαλο σου και κάνε μασάζ στο πόδι προς τα πάνω. Τα πόδια σου σύντομα θα εκτιμήσουν αυτές τις θετικές αλλαγές.