Υπάρχουν στιγμές που έχεις λόξυγγα και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αρχίζεις να μετράς από μέσα σου μέχρι να σταματήσεις και πίνεις νερό. Αλλά τίποτα! Ο λόγγυξας είναι εκεί και επαναλαμβάνεται! Δεν σταματάει και σου δηλώνει ότι αυτός κάνει κουμάντο και θα σταματήσει όταν ο ίδιος το επιλέξει!

Χαχαχα… Ας γελάσουμε! Εμείς ξέρουμε τι κάνεις για να απαλλαγείς από τον λόξυγγα που σε ταλαιπωρεί και θα σου τα αποκαλύψουμε όλα.

Τι να κάνεις αν θες να σταματήσεις τον λόξυγγα;

  1. Κράτησε την αναπνοή σου: Όταν έχεις λόξυγγα προσπάθησε να κρατήσεις την αναπνοή σου για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείς. Γιατί στο λέμε αυτό; Οι ειδικοί τονίζουν ότι αν θες να πεις αντίο στον λόξυγγα πρέπει να αυξήσεις τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα στον οργανισμό σου. Αυτό θα πετύχεις όταν κρατήσεις την αναπνοή σου οπότε, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.
  2. Εισπνοή και εκπνοή μέσα σε μία χάρτινη σακούλα: Η πιο αποτελεσματική μέθοδος καταστολής του λόξυγγα σύμφωνα με τους γιατρούς της Κλινικής Μάγιο αποτελεί η εισπνοή και εκπνοή μέσα σε μια πλαστική σακούλα για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
    sakoyla-ipop.gr
  3. Φάε ζάχαρη: Στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Μέρυλαντ οι ειδικοί τονίζουν ότι η ζάχαρη μπορεί σταματήσει τον λόγγυξα χωρίς να μας εξηγούν το γιατί ενώ επίσης μας τονίζουν ότι και ένα ποτήρι παγωμένο νερό το οποίο θα πιεις γρήγορα κάνει πολύ καλή επίσης δουλειά.
    Sugar-ipop.gr