Τα μαλλιά σου είναι ίσια και δεν έχουν πολύ όγκο. Ζηλεύεις πολύ τις γυναίκες που έχουν πυκνά μαλλιά και θες και εσύ τα αποκτήσεις. Μην αγχώνεσαι! Γίνονται θαύματα αρκεί να το θες πολύ και φυσικά να το προσπαθήσεις.

Ακολούθησε, λοιπόν, τις συμβουλές μας και θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται και να αποκτούν όγκο!

Τι να κάνεις για αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά;

  1. Άλλαξε κούρεμα: Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει το κούρεμά σου και ότι μπορεί να ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις; Μπορείς να αφεθείς στα χέρια του κομμωτή σου και φυσικά να ακούσεις τις συμβουλές του. Αυτός θα σου προτείνει το κατάλληλο κούρεμα που θα σε βολεύει και δεν θα χρειάζεται πολύ στυλιζάρισμα αλλά ταυτόχρονα θα δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου!cutting-hair-ipop.gr
  2. Στέγνωσε τα ανάποδα: Αν στεγνώνεις τα μαλλιά σου ανάποδα και αν επιμένεις με ζεστό αέρα στις ρίζες τους, θα δεις ότι θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ο όγκος θα εγκλωβιστεί στις ρίζες των μαλλιών σου και έτσι θα φαίνονται πιο πλούσια.
  3. Δοκίμασε να βάλεις ρόλεϊ: Μην νομίζεις ότι τα ρόλεϊ είναι μια παλιά τεχνική που πλέον έχει ξεχαστεί; Λάθος! Τα ζεστά κυρίως ρόλεϊ, υπόσχονται να αυξήσουν τον όγκο αλλά και την κίνηση των μαλλιών σου. Χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες και τύλιξε τες σε ρόλεϊ. Περίμενε μισή ώρα και αφού τα βγάλεις γύρνα τα κεφάλι σου ανάποδα και ψέκασε με λακ.
    hair-ipop.gr
  4. Λούσου και κάνε κότσο: Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο αφού πρώτα τα έχει πιάσει έναν ατημέλητο κότσο. Όταν τα μαλλιά σου στεγνώσουν θα είναι κυματιστά και θα έχουν τον όγκο που επιθυμείς.