Μικρά και έξυπνα tips για το μαγείρεμα

LIKE US ON FACEBOOK

Είσαι σπάταλος-η, παραδέξου το! Με το που τηγανίζεις πετάς το λάδι και για να τσιγαρίσεις τα μακαρόνια σου θες ένα κιλό βούτυρο! Ντροπή σου! Σταμάτα τις σπατάλες! Εμείς θα σου μάθουμε μικρά και έξυπνα tips για το μαγείρεμα τα οποία θα σε κάνουν να κερδίσεις χρήματα, χρόνο και θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Ποια μικρά και tips για το μαγείρεμα θα σε βοηθήσουν πολύ;

  1. Βάλε τζίντζερ στο λάδι: Μετά από ένα μόνο τηγάνισμα δεν χρειάζεται να πετάς το λάδι. Εκτός και αν έχεις το δικό σου ελαιοτριβείο! Τότε κάνε ότι θες! Αν θες, όμως, να κάνεις οικονομία και να ξαναχρησιμοποιήσεις το τηγανισμένο λάδι υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις τις οσμές που έχουν παραμείνει από το προηγούμενο τηγάνισμα. Αφού το αφήσεις να κρυώσει ρίξε ένα κομμάτι τζίντζερ και άσε το να απορροφήσει όλες τις οσμές. Βγάλε το τζίντζερ και το λάδι σου θα μυρίζει σαν καινούργιο.
  2. Η σούπα σου έχει αρκετό λίπος και δεν μπορείς να την φας; Πριν την βάλεις σε πιάτο ρίξε μέσα στην κατσαρόλα ένα παγάκι. Το παγάκι θα προσελκύσει κοντά του το λίπος και έτσι θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις εύκολα με ένα κουτάλι.
  3. Πάλι κόλλησαν τα μακαρόνια; Αντί να τα τσιγαρίσεις με βούτυρο για να μην κολλάνε σου έχουμε μία καλύτερη και φυσικά πιο υγιεινή λύση. Αφού βράσουν τα μακαρόνια, ξέπλυνέ τα καλά! Θα διώξεις το περιττό άμυλο και τα μακαρόνια δεν θα κολλήσουν.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved