Το Πάσχα καταφθάνει σιγά σιγά κι ενώ τα Χριστούγεννα είναι εύκολη υπόθεση, από θέμα διακόσμησης τουλάχιστον, το Πάσχα απλά δεν ξέρεις τι να κάνεις! Μην τρελαίνεσαι όμως που έχεις καλέσει κόσμο την Κυριακή του Πάσχα και φοβάσαι μήπως το σπίτι σου δεν είναι στο κατάλληλο easter mood, γιατί με τις παρακάτω ιδέες το σπίτι θα είναι κάτι παραπάνω από πασχαλινό!

Μπαλόνια

Μπαλόνια και Πάσχα γίνεται; Κι όμως γίνεται. Για τον απλό λόγο ότι τα μπαλόνια μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε μεγάλα πασχαλινά αυγά, που θα διακοσμήσουν διάφορα μέρη του σπιτιού σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάψεις και να κάνεις πασχαλινά σχέδια.

Πασχαλινά βαζάκια

Βγάλε τα βαζάκια σου από τα ντουλάπια και απλά κόλλα πάνω στο καπάκι τους πλαστικά κουνελάκια, που βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο. Αν θέλεις μπορείς να τα βάψεις κιόλας. Στη συνέχεια γέμισέ τα με μικρά σοκολατένια αυγουλάκια ή ό, τι άλλο θέλεις και βάλε τα στην κουζίνα σου!

Άσε το παιδί σου να δημιουργήσει

Αν έχεις παιδί, άφησέ το να δημιουργήσει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο φτιάχνοντας πασχαλινές ζωγραφιές. Εκτός από ζωγραφική, μπορεί να πειραματιστεί με κολλάζ ή πηλό, φτιάχνοντας έργα που διακοσμήσουν τέλεια το σπίτι σας.

Photos: katiebrownhomeworkshop.com, silkandsoda.com