Τον τελευταίο καιρό είχες αρκετές υποχρεώσεις και έτσι παραμέλησες αρκετά τον εαυτό σου. Τώρα, όμως, τα δύσκολα πέρασαν και θες να κάνεις μια νέα αρχή, δίνοντας περισσότερη σημασία στην εικόνα σου. Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά. Το μαύρο τσάι εκτός από τα οφέλη που έχει για την υγεία είναι ένα φυσικό τονωτικό για να μπορέσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα πιο σημαντικά οφέλη του του για τα μαλλιά σου και σου τα παρουσιάζουμε.

Πώς μπορεί το μαύρο τσάι να βοηθήσει τα μαλλιά σου;

  1. Τα κάνει να μακραίνουν πιο γρήγορα: Η καφεΐνη που περιέχεται στο μαύρο τσάι είναι θαυματουργή για τα μαλλιά σου. Διεισδύει στους θύλακες των τριχών και ενεργοποιεί την γρήγορη ανάπτυξή τους. Τα μαλλιά μακραίνουν 20% παραπάνω και ο κύκλος ζωής της τρίχας παρατείνεται για αρκετό καιρό.
  2. Δίνει λάμψη και απαλότητα: Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα μπορείς να τους κάνεις θεραπεία με χλιαρό μαύρο τσάι. Θα βάλεις λίγο σε όλα τα μαλλιά σου και θα το αφήνεις να δράσει σαν λοσιόν. Οι τρίχες θα αναδομηθούν και τα μαλλιά σου θα λάμπουν πιο πολύ από πότε.
  3. Σκουραίνει τα μαύρα και καλύπτει τα γκρίζα: Όταν δεν υπήρχαν βαφές μαλλιών οι γυναίκες εμπιστεύονταν πιο πολύ τα φυσικά προϊόντα και έβαφαν με αυτά τα μαλλιά τους. Το μαύρο τσάι, λοιπόν, είναι ο ιδανικός τρόπος να ενισχύσεις το χρώμα των μαλλιών σου. Θα λειτουργήσει ως βαφή και θα σε απαλλάξει από τα λευκά.