Το ντουζ πάντα αναζωογονεί το σώμα και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Με το που θα βγεις, λοιπόν, από το ντουζ και όσο οι πόροι του δέρματος σου είναι ακόμα ανοιχτοί, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις θαύματα. Συγκεντρώσαμε όλα όσα μπορείς να κάνεις για να γίνεις πιο όμορφη την ώρα που θα βγεις από το μπάνιο και ειδικά πριν ακόμα σκουπιστείς και σου τα παρουσιάζουμε.

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο όμορφη!

  1. Ενυδάτωση τώρα: Πριν ακόμα σκουπιστείς και όσο το δέρμα σου έχει ακόμα επάνω του υδρατμούς βάλε ενυδατική κρέμα. Με αυτό τον τρόπο θα φυλακίσεις την υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος σου και θα βοηθήσεις να απορροφηθεί περισσότερη ποσότητα κρέμας από τους πόρους σου. Ξεκίνα από τα πόδια σου και ανέβα προς τα πάνω κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές- ανοδικές κινήσεις.
  2. Ενυδάτωσε και το πρόσωπο σου: Οι πόροι σου είναι ακόμα ανοιχτοί και πρέπει να το εκμεταλευτείς. Βάλε την κρέμα σου (ματιώνπροσώπου) αντίστοιχα αφού πρώτα σκουπιστείς ελαφρά με μια απαλή πετσέτα.
  3. Τώρα σκούπισε το κορμί σου: Με ταμποναριστές και απαλές κινήσεις σκούπισε το κορμί σου. Πρόσεξε γιατί αν σκουπίζεσαι απότομα μπορεί να τραυματίσεις το δέρμα σου (ειδικά αν είναι πολύ ευαίσθητο).
  4. Επιμελήσου τα πετσάκια σου: Τώρα που τα πετσάκια σου έχουν μαλακώσει με ένα ειδικό μεταλλικό πενσάκι ή ακόμα και με το τσιμπιδάκι των φρυδιών, πίεσε τα πετσάκια σου προς τα μέσα.
  5. Φρόντισε τις πατούσες σου: Τρίψε τις πατούσες σου ελαφρά με μια ελαφρόπετρα. Τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν και οι φτέρνες σου θα μαλακώσουν.