Εδώ και καιρό, ενώ έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις αποτρίχωση με κερί, συνεχώς την ματαιώνεις. γιατί φοβάσαι τον πόνο. Μην είσαι υπερβολική και ξανασκέψου το! Τελικά, η αποτρίχωση με κερί δεν πονάει τόσο, αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας.

Τι μπορείς να κάνεις για να διώξεις τον πόνο που νιώθεις όταν κάνεις αποτρίχωση με κερί;

apotrixvsh-ipop.gr

  1. Εστίασε στην σωστή ενυδάτωση: Αν το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο και όχι αφυδατωμένο η αποτρίχωση θα πονέσει σαφώς λιγότερο. Μην ξεχνάς, λοιπόν, κάθε μέρα να βάζεις την ενυδατική κρέμα σου.
  2. Η απολέπιση επιβάλλεται: Θα κάνει το δέρμα σου πιο απαλό και θα αποδυναμώσει τις τρίχες. Όπως καταλαβαίνεις ειδικά τώρα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε, το δέρμα σου την χρειάζεται.
  3. Μην κάνεις αποτρίχωση τις δύσκολες μέρες του μήνα: Η αντοχή στον πόνο τις συγκεκριμένες ημέρες είναι μειωμένη, οπότε άσε τες να περάσουν.
  4. Πιες πολλά υγρά: Πριν από λίγο σου είπαμε για την εξωτερική ενυδάτωση του οργανισμού οπότε, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για την εσωτερική. Κατανάλωσε όσα περισσότερα υγρά μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρες και ο πόνος θα ανήκει στο παρελθόν.
  5. Ξέχνα τις καταχρήσεις: Κάθε κατάχρηση, όπως η κατανάλωση αλκοόλ μέχρι και η έλλειψη ύπνου ταλαιπωρούν τον οργανισμό και σε κάνουν να πονάς περισσότερο. Οπότε, άλλαξε συνήθειες.