Έχεις ακούσει για λάθη στη μόδα και Fashion police. Αν και ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ και έχουν καταρριφθεί πολλά κλισέ, συνεχίζουν να υπάρχουν λαθάκια που κάνουμε καθημερινά στο ντύσιμό μας. Μπορεί να φταίει η έλλειψη χρόνου, η κακή ενημέρωση ή τάση σου να μιμηθείς όσα βλέπεις σε κάποιον άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σε προστατεύσουμε από όλα αυτά, λέγοντάς σου τα πιο κοινά και συνηθισμένα λάθη στη μόδα. Προς γνώση και συμμόρφωση.

  1. Δείχνουμε υπερβολικά πολύ δέρμα. Λίγο πιο κοντό φόρεμα, λίγο πιο χαμηλό ντεκολτέ, λίγο πιο χαμηλοκάβαλο παντελόνι μπορεί να κάνει κιτς και φτηνό το ντύσιμό σου.
  2. Βάζουμε υπερβολικά κοσμήματα. Η Coco Chanel έλεγε ότι πάντα πρέπει να αφαιρείς ένα αξεσουάρ πριν βγεις από το σπίτι. Αυτό αφορά κυρίως τα κοσμήματα με τα οποία φορτώνεσαι. Και χρυσά και ασημένια και πέτρες και faux. Ε, δεν γίνεται.
  3. Διαλέγουμε υπερβολικά ψηλά ή υπερβολικά χαμηλά παπούτσια. Ειδικά με τα πολύ ψηλά τα οποία δεν μπορείς να περπατήσεις μπορεί να κάνεις το ντύσιμό σου φτηνό και κακόγουστο.
  4. Φοράμε πολύ φαρδιά ρούχα. Μπορεί το στυλ να έχει έρθει στη μόδα, αλλά μην το παρακάνεις. Αν κάτι είναι υπερβολικά φαρδύ, κάνει το σώμα σου άμορφο και αυτό δεν σε κολακεύει.
  5. Δεν δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Περιποίηση στο μαλλί, μια τσαχπινιά στη ζώνη, το τακούνι που έχει φθαρεί. Αυτά θα κάνουν το ντύσιμό σου κομψό και θα σε ξεχωρίσουν.