Έχεις πονοκέφαλο και ψάχνεσαι να βρεις φαρμακείο… κακώς! Η απάντηση είναι στην κατάψυξη σου! Θέλεις να κάνεις μεγαλύτερο μακροβούτι και δεν έχεις αρκετό οξυγόνο, η λύση είναι στο μυαλό…. Τι σου λέμε τώρα; Και όμως υπάρχουν κόλπα του οργανισμού που η φύση κρατάει κρυφά και εμείς σου τα αποκαλύπτουμε!

Αν έχεις πονοκέφαλο, τρίψε ένα παγάκι ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη. Με το να μουδιάσεις εκείνη την περιοχή θα μειωθεί ο πονοκέφαλος!

Όταν προσπαθείς να ακούσεις τι σου λέει κάποιος σε ένα θορυβώδες μέρος, χρησιμοποίησε το δεξί σου αυτί. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες το δεξί σου αυτί αφομοιώνει καλύτερα τις λέξεις ενώ το αριστερό αυτί τους ήχους.

Όσο περίεργο και να ακούγεται, αν φοβάσαι τις βελόνες και αποφεύγεις τις εξετάσεις αίματος η λύση είναι στον βήχα! Αν βήξει πριν ου κάνουν την ένεση τότε ο πόνος θα μειωθεί!

Αν πας για ύπνο ενώ έχεις φάει βαριά, ξάπλωσε στην αριστερή σου πλευρά. Όταν κοιμάσαι γυρισμένος στην δεξιά πλευρά το στομάχι σου τοποθετείται πιο ψηλά από τον οισοφάγο με αποτέλεσμα η τροφή μαζί με τα οξέα του στομάχου να μετακινηθούν προς τον λαιμό.

Αν είσαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, βάλε ένα μολύβι στο στόμα σου. Αυτή η κίνηση θα ενεργοποιήσει τους μύες που σχηματίζουν το χαμόγελο και θα σταλθεί μήνυμα στον εγκέφαλο για να ανέβει η ψυχολογία σου!

Αν η ανάγκη να πας στη τουαλέτα είναι μεγάλη αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σκέψου το σεξ! Αμέσως θα δεις ότι θα μπορέσεις να κρτηθείς περισσότερο!

Εάν έχεις αιμορραγία από τη μύτη, βάλε το βαμβάκι στα πάνω ούλα ακριβώς πίσω από το μικρό βαθούλωμα κάτω από τη μύτη σας και πίεσε το. Το περισσότερο αίμα προέρχεται από το τοίχωμα χόνδρου που χωρίζει τη μύτη οπότε όταν πιέζεις αυτό το σημείο (και όχι το κόκκαλο της μύτης) σταματά πιο γρήγορα η αιμορραγία!

Αν θέλεις να κρατήσεις την αναπνοή σου για μεγαλύτερο διάστημα κάτω από το νερό αντί για μία μεγάλη ανάσα πάρε μικρότερες και περισσότερες ανάσες. Αυτό το κόλπο πρακτικά κοροϊδεύει τον εγκέφαλο ο οποίος νομίζει ότι έχει περισσότερο οξυγόνο οπότε κερδίζεις μερικά ακόμα δευτερόλεπτα.

Αν έχει μουδιάσει το χέρι σου τέντωσε το κεφάλι σου δεξιά και αριστερά. Αυτό θα μειώσει την ένταση στον λαιμό και θα μειώσει το μούδιασμα στο χέρι.