Αυτό το αντικείμενο είναι άχρηστο 364 μέρες το χρόνο, εκτός από αυτή τη μοναδική, την 365η που είναι ό,τι πιο απαραίτητο… Οπότε, καταγράφουμε ποια είδη κόλλας θα πρέπει πάντα να έχετε διαθέσιμα για παν ενδεχόμενο.

  1. Απλή στικ: Για χαρτιά, χαρτόνια, φωτογραφίας και απλές χειροτεχνίες. Σίγουρα η απουσία της μπορεί να αναπληρωθεί από την Νο2.
  2. Ατλακόλ: Χρήσιμη για παντός είδους κατασκευές και χειροτεχνίες, ειδικά αν έχετε παιδιά είναι απαραίτητη. Είναι υδατοδιαλυτή, οπότε απομακρύνεται εύκολα από τα ρούχα και το δέρμα. Χρησιμοποιείται και σε υφάσματα.
  3. Βενζινόκολλα: Απαραίτητη για πιο σοβαρές περιπτώσεις. Παπούτσια στα οποία ξεκόλλησε ο πάτος, αλλά και για συγκόλληση ξύλων. Διαρκεί περίπου ένα χρόνο.
  4. Σιλικόνη: Κυκλοφορεί πάντα μαζί με το πιστόλι σιλικόνης και είναι πολύ χρήσιμη σε όσους φτιάχουν αξεσουάρ και κοσμήματα, κάνουν μαστορέματα στο σπίτι, αλλά και θέλουν να ξεκολλήσει εύκολα! Προσοχή μην καείτε με την υψηλή θερμοκρασία.
  5. Κόλλα στιγμής: Είναι αυτή η παντοδύναμη που μπορεί να κολλήσει και μεταλλικά, γυάλινα ή πλαστικά αντικείμενα. Χρήσιμη σε κάθε τασάκι, διακοσμητικό αντικείμενο, παιχνιδάκι που έσπασε. Όσοι την έχετε χρησιμοποιήσει, ήδη ξέρετε ότι αν λερώσει τα χέρια σας, δεν θα νιώθετε την αίσθηση της αφής για μερικές ώρες! Επίσης, ότι 99% όταν θα την ξαναχρειαστείτε το καπάκι θα έχει κολλήσει και θα αχρηστευτεί η κόλλα. Tip για να το αποφύγετε: Διατηρήστε την σε όρθια θέση. Αν πάλι έχει κολλήσει χρησιμοποιήστε μια καρφίτσα για να ανοίξετε το στόμιό της.