Τα κόκκινα χείλη είναι σέξι και γοητεύουν τους πάντες. Αποτελούν διαχρονικό χαρακτηριστικό ομορφιάς στις γυναίκες και ειδικά όταν είναι φυσικά έχουν δηλαδή την δική τους ροδοκόκκινη απόχρωση χωρίς να έχουν επάνω τους ίχνος μακιγιάζ είναι ακόμα πιο ελκυστικά.

Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε πως θες και εσύ πολύ να έχεις κόκκινα χείλη χωρίς, όμως, να τα έχεις περάσει με κάποιο κραγιόν σκεφτήκαμε πως χρειάζεσαι την βοήθεια μας και εμείς θα σου την δώσουμε.

Τι να κάνεις αν θέλεις να έχεις ζουμερά κόκκινα χείλη;

  1. Κάνε τους μασάζ: Αν πάρεις λίγο καρυδέλαιο στα δάχτυλα σου και κάνεις με αυτό μασάζ στα χείλη σου θα τα δεις να λειαίνονται και παράλληλα να κοκκινίζουν. Οι μικρές λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα λειανθούν και τα χείλη σου θα λάμπουν.
  2. Κάνε τους απολέπιση: Για να είναι υγιή τα χείλη σου και κόκκινα πρέπει να τους κάνεις απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με φυσικά προϊόντα προτιμώντας ζάχαρη και μέλι.
  3. Μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις συχνά: Τα χείλη για να αναδείξουν το χρώμα τους και να φαίνονται πιο έντονα απ’ότι είναι πρέπει να ενυδατώνονται συνέχεια με ένα λιπαρό προϊόν.
  4. Σταμάτα να γλύφεις ή να δαγκώνεις τα χείλη σου: Αν ενοχλείς τα χείλη σου θα τα αφυδατώσεις, θα τα τραυματίσεις και θα φαίνονται άχρωμα.