Για πες μας την αλήθεια εσύ κάθε πότε κουρεύεσαι; Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πηγαίνουν συνεχώς κομμωτήριο και προσέχουν την εμφάνιση τους ή είσαι από αυτές που ξεχνούν να πάνε για κούρεμα γιατί φοβούνται τι θα τους συμβεί και πόσα εκατοστά από τα μαλλιά τους θα χάσουν;
cutting-hair-gif

Για να βγάλουμε, λοιπόν, όλα αυτά τα ερωτήματα που έχεις μέσα στο νου σου και επειδή θέλουμε επιτέλους να μπορέσεις να ηρεμήσεις κάναμε την δική μας έρευνα και βρήκαμε κάθε πότε πρέπει να πηγαίνεις για κούρεμα. Τώρα, λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου απαντήσουμε σε όλα με το χέρι στην καρδιά.

Εσύ κάθε πότε κουρεύεσαι;

Στο ερώτημα που κάνουν απελπισμένα όλες οι γυναίκες αλλά πολλές  φορές ακόμα και οι άντρες  η απάντηση είναι κάθε 6 με 8 εβδομάδες αφού αυτό είναι το ιδανικό διάστημα που πρέπει ειδικά μια γυναίκα να περιποιείται τα μαλλιά της.

Βέβαια, αν χρησιμοποιείς πολύ συχνά μηχανήματα με θερμότητα και δεν περιποιείσαι τα μαλλιά σου, όπως τους αξίζει πρέπει να κουρεύεσαι ακόμα πιο τακτικά για να μπορούν να μαλλιά σου να ανασάνουν και να φύγουν οι κατεστραμμένες άκρες.

Σημείωση!

Μην αγχώνεσαι και μην μπαίνεις στην διαδικασία να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο, ειδικά αν βαριέσαι. Αφού σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν ότι μπορείς πολύ απλά να κόψεις την ψαλίδα μόνη σου.