Το αγάπησες από την πρώτη φορά που το μύρισες. Έψαξες να το βρεις και φυσικά έχει γίνει δεύτερη φύση σου. Έχεις πείσει τον ίδιο σου τον εαυτό πως αυτή είναι η φυσική μυρωδιά του δέρματος σου. Δυστυχώς για σένα όμως, δεν είναι. Θέλεις, όμως, να διαρκεί όλη την ημέρα. Πως θα το καταφέρεις αυτό; Σου έχουμε μερικούς εύκολους και γρήγορους τρόπους.

Πρόσεξε πως και κυρίως που το αποθηκεύεις

Η θερμότητα, το φως και η υγρασία χαλάνε την ποιότητα του αρώματος. Ο συνηθισμένος χώρος που αποθηκεύουμε τα αρώματα είναι –λανθασμένα- το μπάνιο όπου υπάρχει υγρασία. Αντ’ αυτού αποθήκευσε το κάπου σε κάποιο δροσερό σημείο του σπιτιού όπως στην κρεβατοκάμαρα σου!

Πότε θα το βάλεις

Συνήθως είναι το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι. Και όμως αν θέλεις να διατηρηθεί για περισσότερη ώρα στην επιδερμίδα σου, καλό θα ήταν να βάλεις το άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο ή λίγα λεπτά προτού ξεκινήσεις να ντύνεσαι!

Πως θα το βάλεις

Συνήθως ψεκάζεις λίγο από το άρωμα σου πάνω στην επιδερμίδα σου. Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι  να τρίψεις λίγη βαζελίνη ή να ψεκάσεις λίγη άοσμη λοσιόν πάνω στην επιδερμίδα σου και μετά να ψεκάσεις το άρωμα σου. Αυτό το κάνεις γιατί οι λιπαρές επιδερμίδες διατηρούν τα αρώματα για περισσότερη ώρα.

Τι θα κάνεις μετά

Ποια είναι η υποσυνείδητη κίνηση που κάνεις μόλις ψεκάσεις το άρωμα σου στον καρπό σου; Να τρίψεις τον έναν καρπό με τον άλλον. Βάλε ένα τιτανοτεράστιο Χ σ αυτή τη συνήθεια γιατί μ αυτό τον τρόπο μειώνεις τη διάρκειά του.

Πόση ένταση θέλεις να έχει;

Αν θέλεις να έχει μεγάλη ένταση το άρωμα σου και να μυρίζει έντονα όλη την ημέρα ψέκασε τις πιο θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως τους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, το λαιμό και το εσωτερικό του αγκώνα. Αν θέλεις πιο διακριτικό άρωμα, ψέκασε το άρωμα στον αέρα και περπάτα αργά προς την κατεύθυνση που ψέκασες.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αρώματος

Καλή η διάρκεια ζωής του αρώματος πάνω στην επιδερμίδα σου αλλά το ίδιο το άρωμα πως θα διαρκέσει περισσότερο; Απλό, βάλε σε μία απλή ενυδατική κρέμα σώματος χωρίς άρωμα μερικές σταγόνες από το δικό σου και κούνησε το καλά. Έτσι κάθε φορά που θα περνάς στην επιδερμίδα σου αυτή την ενυδατική θα είναι σαν να βάζεις το άρωμα σου!