Όταν αγόρασες τα νέα σου καλλυντικά προτίμησες την αδιάβροχη έκδοση τους γιατί σκέφτηκες πως θα είναι πιο σταθερά στην επιδερμίδα σου. Δεν ήξερες, όμως, πως όταν θα προσπαθούσες να τα αφαιρέσεις θα παιδευόσουν. Επειδή ξέρουμε πως είναι, θα σου μιλήσουμε για την αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ και από ιδιαιτέρως δύσκολη θα σου την κάνουμε πανεύκολη υπόθεση. 

Πώς θα γίνει η αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ  πιο γρήγορη και πιο εύκολη;

  • Επέλεξε τα σωστά προϊόντα: Μην χρησιμοποιείς ακόμα και τα ίδια προϊόντα ντεμακιγιάζ μ΄αυτά που έβαζες στα υπόλοιπα καλλυντικά που δεν είχαν αδιάβροχη σύνθεση. Εμπιστεύσου έναν ειδικό και αυτός θα σου πει ποια είναι αυτά που οφείλεις να χρησιμοποιείς.
  • Ξέχασε το τρίψιμο: Στο λέμε και είναι αλήθεια όσο και να τρίψεις δεν θα βγει ειδικά η μάσκαρα που επέλεξες. Κάνε το με απαλές κινήσεις και φυσικά, όπως σου είπαμε πριν με ειδικά προϊόντα. Να θυμάσαι πως ειδικά για τα μάτια πρέπει να αγοράσεις μια λοσιόν η οποία είναι ικανή να διασπάσει και να διώξει το αδιάβροχο προϊόν.
  • Μην ξεχάσεις μετά το γαλάκτωμα που έβαλες στο υπόλοιπο πρόσωπο σου (εκτός από τα μάτια), να χρησιμοποιήσεις και μια λοσιόν. Με την βοήθεια της λοσιόν θα μπορέσεις να διώξεις ακόμα και τα μικρά υπολείμματα που έμειναν στην επιδερμίδα και θα της χαρίσουν λάμψη.