Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που εργάζονται πολλές ώρες και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας. Σηκώνεσαι το πρωί, ετοιμάζεσαι, βάφεσαι και μένεις έτσι, με το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου μέχρι αργά το βράδυ που επιστρέφεις σπίτι. Σχεδόν ποτέ δεν έχεις χρόνο να ξεβαφτείς και να βαφτείς ξανά από την αρχή. Έτσι, αποφασίσουμε να σε βοηθήσουμε και να σου πούμε όσες συμβουλές συλλέξαμε για να κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερες ώρες.

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερες ώρες;

  1. Πριν βαφτείς καθάρισε καλά το πρόσωπό σου και βάλε κρέμα: Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου και φυσικά η ενυδατική κρέμα (η οποία δεν πρέπει να είναι πολύ λιπαρή) θα κάνουν το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερες ώρες και φυσικά θα βοηθήσουν και το δέρμα σου να αναζωογονηθεί.
  2. Επέλεξε το σωστό καλυπτικό προϊόν: Αν βάλεις ένα βαρύ make up με την πάροδο των ωρών θα δεις ότι σε μερικά σημεία θα σπάει γιατί το δέρμα σου δεν θα μπορεί να αναπνεύσει. Για να αποτρέψεις το σπάσιμο βάλε ένα πιο απαλής σύνθεσης make up.
  3. Προτίμησε αδιάβροχο eye liner ή μολύβι ματιών: Το eye liner από μπορεί να εξαφανιστεί ή να αραιώσει με την πάροδο των ωρών ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που πειράζουν τα μάτια τους. Προτίμησε, λοιπόν, αδιάβροχα προϊόντα που μένουν σταθερά στην θέση τους.
  4. Κρεμώδεις σκιές: Οι κρεμώδεις σκιές είναι πιο φιλικές για το δέρμα σου και κρατούν πολλές ώρες περισσότερες. Μπορεί βέβαια, να μετακινηθούν στο κέντρο. Με το δείκτη σου και απαλές κινήσεις μπορείς να βελτιώσεις το αποτέλεσμα.
  5. Μην ξεχνάς να βάζεις περίγραμμα χειλιών: Βάζοντας περίγραμμα χειλιών το κραγιόν θα σταθεροποιηθεί και θα μείνει στην θέση του αρκετές ώρες παραπάνω.