Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… ή από τις πρωινές συνήθειες καλύτερα! Και πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι όταν έχεις να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ, το χαράτσι, τη ΔΕΗ και το πετρέλαιο δεν μπορείς να προσπαθήσεις να είσαι χαρούμενος, διάβασε μικρές –πολύ μικρές αλλαγές- που πρέπει να κάνεις για να γίνεις χαρούμενος!

Πιες ένα ποτήρι νερό μόλις ανοίξεις τα μάτια σου

Η ενυδάτωση του οργανισμού σου δίνει ώθηση στο πεπτικό σου σύστημα, και λειτουργεί σαν καύσιμο για όλο τον οργανισμό σου! Άμεσα θα παρατηρήσεις θετικές αλλαγές στον οργανισμό σου, από πιο λαμπερό δέρμα μέχρι καλύτερη πέψη. Bonus πόντους αν προσθέσεις μια σταγόνα χυμού λεμονιού ή ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου.

Μην κοιτάξεις τα mails σου μόλις ξυπνήσεις

Δεν φτάνει που μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου δουλεύεις θέλεις μόλις ξυπνήσεις να χτυπήσεις κόκκινα; Όχι! Γι αυτό άσε το κινητό, πιάσε το ποτήρι με το νερό που λέγαμε παραπάνω και δώσε χρόνο στον εγκέφαλο να λειτουργήσει πριν τον αγχώσεις!

Σκέψου κάτι για το οποίο είσαι ευγνώμων

Με το να σκεφτείς κάτι για το οποίο είσαι ευγνώμων που σου συμβαίνει θέτει τις βάσεις για να έχεις μία πιο ευχάριστη μέρα!

Βγες στο μπαλκόνι-κήπο και πάρε μία ανάσα!

Αν μένεις στο κέντρο της Αθήνας ξέχνα το μπαλκόνι θα πεθάνεις από το καυσαέριο! Αλλά αν έχεις την δυνατότητα να αναπνεύσεις φρέσκο αέρα πάρε το ποτήρι νερού με την θετική σκέψη σου και απόλαυσε τη θέα σου! 10 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να οξυγονώσεις τον εγκέφαλο σου και να έχεις πιο θετική μέρα!