Σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα και έτσι βιώνεις για τα καλά μερικά από τα ενοχλητικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Έχεις και εσύ πρησμένα πόδια που σε κάνουν να νιώθεις πιο βαριά και συνεχώς κουρασμένη.

Μην αγχώνεσαι! Είναι κάτι τελείως φυσικό στην κατάσταση σου να έχεις πρησμένα πόδια και φυσικά εμείς που θέλουμε να σε βοηθήσουμε θα κάνουμε τα πάντα για να ανακουφιστείς άμεσα.

Αυτά τα κόλπα που θα σου πούμε για τα πρησμένα πιάνουν σε όλες τις γυναίκες και για να τα κάνεις δεν χρειάζεται να έχεις ούτε πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά, ούτε και την βοήθεια κάποιου άλλου αφού μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου.

Ποια μικρά tips θα σε βοηθήσουν αν έχεις πρησμένα πόδια;

  1. Ανασήκωσε τα: Τα πρησμένα πόδια σου θα χαλαρώσουν αν τα ανασηκώσεις την ώρα που ξαπλώνεις. Πώς θα το κάνεις; Βάλε ένα μαξιλάρι και ακούμπησε τα εκεί, το αίμα θα κυκλοφορήσει καλύτερα και έτσι θα ξεπρηστούν άμεσα.
  2. Γέμισε με λεκάνη με κρύο νερό και πρόσθεσε χοντρό αλάτι: Βάλε σε μια λεκάνη πολύ κρύο νερό και εκεί πρόσθεσε μία χούφτα χοντρό αλάτι. Βύθισε μέσα στην λεκάνη τα πόδια σου και θα δεις ότι θα ανακουφιστείς πολύ!
  3. Πιες πολύ νερό: Αν καταναλώνεις αρκετό νερό ο οργανισμός σου θα ενυδατωθεί και έτσι, θα μειώσεις την κατακράτηση υγρών.
  4. Κάνε μασάζ: Όταν νιώθεις ότι έχεις πρησμένα πόδια πάρε λίγο λάδι στα χέρια σου και κάνε μασάζ.