Η εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική περίοδος για την ζωή της γυναίκας βέβαια αυτή η περίοδος  των αλλαγών. Αλλάζει το σώμα σου, το πρόσωπό σου ακόμα και τα δόντια σου. Εμείς, λοιπόν, σήμερα θα σου αποκαλύψουμε όσα όλα πρέπει να κάνεις αν θες να διατηρήσεις το εντυπωσιακό χαμόγελο σου και να μην πάθεις ζημιά στα δόντια σου.

 Τι πρέπει να προσέχεις αν θες να έχεις εντυπωσιακό χαμόγελο!

  1. Βούρτσισε τα δόντια σου τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα οι ιδανικές στιγμές είναι πρωί, μεσημέρι μετά το φαγητό και το βράδυ πριν κοιμηθείς.
  2. Πρόσεχε την διατροφή σου: Καλό θα ήταν να προσπαθείς να αποφύγεις τις πολλές λιχουδιές που εκτός από περιττά κιλά θα σου φορτώσουν και πολλά προβλήματα.
  3. Αν το βούρτσισμα σου προκαλεί ναυτία άλλαξε την οδοντόκρεμα σου: Μην πεις ότι θα σταματήσεις να πλένεις τα δόντια σου γιατί τότε απλά θα κάνεις ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής σου. Μπορεί να φταίει η οδοντόκρεμα σου οπότε αγόρασε κάποια άλλη ή ακόμα και οδοντόβουρτσα γιατί μπορεί το σχήμα της να σου προκαλεί ναυτία.
  4. Σε περίπτωση που κάνεις εμετό μην ξεχάσεις τις πλύσεις σου. Επειδή ο εμετός μεταφέρει τα οξέα του στομαχιού αυτά μπορεί να βλάψουν τα δόντια σου. Αμέσως μετά κάνε δύο πλύσεις, μία με χλιαρό νερό και μία με στοματικό διάλυμα.