Δε σου αρέσει να περνάς άπειρες ώρες μπροστά από ένα καθρέφτη ούτε να βάζεις πολλές κρέμες, να βάφεσαι και φυσικά να ξεβάφεσαι. Είσαι η κοπέλα της διπλανής πόρτας που θέλει να είναι κομψή, αλλά χωρίς να το παρακάνει.

Οκ, μην σε αγχώνει τίποτα! Ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες σου και γνωρίζουμε πόσα μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου αλλά και με πόσα δεν μπορείς καν να ασχοληθείς.

Ποια beauty tips πρέπει να γνωρίζεις εσύ που είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής;

  1. Το καλύτερο peeling  για τα χείλη σου χρειάζεται ζάχαρη και μέλι: Ανέμειξε ζάχαρη με μέλι και φτιάξε το πιο απλό και υγιεινό peeling που μπορείς να φανταστείς. Μην ξεχνάς, μπορείς εκτός από τα χείλη σου να το βάλεις και σ΄όλο το πρόσωπο σου.
  2. Διώξε τους ερεθισμούς με γιαούρτι: Το ερεθισμένο σου δέρμα θέλει το γιατρό σου και αυτός δεν είναι άλλος από το γιαούρτι που έχεις στο ψυγείο σου.
  3. Βάλε τις βλεφαρίδες σου αμυγδαλέλαιο: Οι βλεφαρίδες σου θα πυκνώσουν και όλοι θα σε ρωτούν αν φοράς μάσκαρα χωρίς να έχεις φυσικά βάλει.
  4. Βαζελίνη αντί για κραγιόν: Θες κάτι απλά να κάνει τα χείλη σου να γυαλίσουν οπότε, με τα κραγιόν δεν τα πας και πολύ καλά. Βάλε στα χείλη σου βαζελίνη και εκτός από ενυδατωμένα θα είναι και λαμπερά.