Το μακιγιάζ το καλοκαίρι πρέπει να είναι απλή υπόθεση, να μη μας απασχολεί πάνω από πέντε λεπτά και ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι με ένα ηχηρό κραγιόν, μάσκαρα, bronzer σε χρυσαφένια χρώματα και ένα ελαφρύ highlighter.

Επέλεξε ένα κραγιόν με έντονο χρώμα, όπως αυτό που φοράει η Kendall Jenner στη φωτογραφία, λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη για τις βόλτες σου στο νησί. Η αντίθεση που θα κάνει με το μαυρισμένο δέρμα θα είναι εντυπωσιακή.

Για περισσότερη έμφαση στα χείλη σου, άφησε στην άκρη τις κυματιστές μπούκλες από τη παραλία και προτίμησε να πιάσεις τα μαλλιά σου επάνω σε έναν ατημέλητο κότσο.

Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσεις ποιο κραγιόν θα πάρεις μαζί σου, μη διστάσεις να επιλέξεις το κόκκινο ματ.

Αν θέλεις να τονίσεις περισσότερο το μαύρισμα, που με τόσο κόπο πέτυχες στη διάρκεια του καλοκαιριού, επέλεξε ένα bronzer σε χρυσαφένιες αποχρώσεις, που μπορείς με προσοχή να εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Τέλος, τίποτα δεν θα αναδείξει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα, όσο ένα highlighter. Προσοχή, δεν χρειάζεται να το εφαρμόζεται παντού στο πρόσωπο, παρά μόνο στις γωνίες των ματιών σας, στην άκρη από τα μάγουλα σας και στην μύτη σας.

Photos: © Gtres Online/ Getty Images/ Cordon Press