Τον τελευταίο καιρό θα έχεις παρατηρήσει ότι όλοι μιλούν για το θαυματουργό υαλουρονικό οξύ. Σίγουρα έχεις ακούσει ότι είναι μία από τις πιο μοντέρνες θεραπείες ιατρικής αισθητικής και πως κάνεις θαύματα στο πρόσωπο όσες και όσων των χρησιμοποιούν.

be-ipop.gr
Εμείς, όμως, βρήκαμε και άλλα πολλά που πρέπει να μάθεις για το υαλουρονικό οξύ θα σου τα αποκαλύψουμε και φυσικά θα σου τα εξηγήσουμε για να αποτυπωθούν στην μνήμη σου.

Οι πληροφορίες που θα σου δώσουμε για το υαλουρονικό οξύ θα σε κάνουν να το αγαπήσεις πολύ και να το κάνεις μέρος της ζωής σου και εσύ.

Πράγματα που δεν ξέρεις για το υαλουρονικό οξύ!

  1. Το έχεις ήδη μέσα στον οργανισμό σου: Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται ήδη στα κύτταρα σου απλά με την πάροδο του χρόνου αλλά και με τις καταχρήσεις που μπορεί να κάνεις μειώνεται. Αυτό που κάνει στην ουσία η θεραπεία είναι να αυξάνει τα ποσοστά του και να προστατεύει το ήδη υπάρχων.
  2. Δεν χρειάζεσαι πολύ: Αν έχεις πάρει υαλουρονικό οξύ σε υγρή μορφή (πόσιμο ή σε αμπούλες) και θες να το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να το κάνεις με προσοχή και φυσικά με το σταγονόμετρο. Δεν χρειάζεσαι μεγάλες ποσότητες για να δεις διαφορά! Θα έχεις τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και με λίγες σταγόνες.
  3. Θα την διάθεση σου να ανεβαίνει: Το υαλουρονικό οξύ νομίζεις ότι κάνει μόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση; Λάθος! Θα πρέπει να μάθεις ότι θα σου ανεβάσει την διάθεση στα ύψη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό.
  4. Βοηθά την επιδερμίδα να απορροφά νερό: Η επιδερμίδα όσο γερνάει δεν μπορεί να απορροφήσει νερό και έτσι χαλαρώνει και αφυδατώνεται. Το υαλουρονικό οξύ υπόσχεται να βοηθήσει την επιδερμίδα να συγκρατήσει περισσότερο νερό και να μοιάζει πιο ενυδατωμένη και λεία.