Το να μη συμφωνείτε δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό σε μια φιλία. Όλα εξαρτώνται από το για τί διαφωνείτε και με ποιο τρόπο. Το να διαφωνείτε με υγιή τρόπο και να παίρνετε πράγματα ο ένας από τη διαφορετική άποψη του άλλου, μπορεί να βοηθήσει μια φιλία. Υπάρχουν και χαζοί λόγοι που μαλώνουν οι φίλοι, γιατί απλά έχουν την άνεση να διαφωνήσουν χωρίς να φοβούνται ότι η φιλία τους θα σταματήσει.

Το αγαπημένο σας συγκρότημα

Και όχι μόνο! Γιατί ακόμα και να συμφωνήσετε στο συγκρότημα έχετε τόσα άλλα θέματα να λύσετε πάνω σε αυτό: ποιος μέλος του συγκροτήματος είναι πιο ωραίο, ποιο τραγούδι τους είναι πιο ανεβαστικό, ποια εμφάνιση ήταν καλύτερη και πολλά ακόμη!

sigrotima-ipopgr

Μουσική στο αυτοκίνητο και ποιος πρέπει να οδηγήσει

Τα αυτοκίνητα είναι ένας λόγος σύγκρουσης από μόνα τους. Ποιος θα οδηγήσει;  Ποιος θα αποφασίσει το σταθμό που θα παίζει στη διαδρομή; Ποιος από τους δύο είναι πιο προσεκτικός οδηγός; Ποιος παρκάρει καλύτερα; Όλα αυτά εντείνονται όταν πηγαίνετε road trip.

aftokinito-ipopgr

Ποια από τις κατακτήσεις σας είναι πιο όμορφος

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο σύντροφός του δεν είναι τόσο εμφανίσημος όσο κάποιου άλλου. Αλλά όσο εσείς διαφωνείτε για το αν κάποιος είναι ωραίος, μπορεί εκείνος να απολαμβάνει τη συντροφιά κάποιας άλλης. Γι’ αυτό άσε στην άκρη τα φυσικά χαρακτηριστικά και αν εσένα σου αρέσει κάνε την κίνησή σου, χωρίς να ακούς κανέναν.

sintrofos-ipopgr

Ποιανού ήταν το λάθος

Χάθηκες; Δεν βγάλατε εισιτήρια για τη συναυλία έγκαιρα; Χάσατε το λεωφορείο; Οι φίλοι λατρεύουν να διαφωνούν σχετικά με το ποιος έκανε την πατάτα και την πατήσατε και οι δύο! Αλλά εμείς προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη τέτοιες διαφωνίες, γιατί μπορεί να στην αρχή να γελάτε αλλά το θέμα μπορεί να τραβήξει χωρίς καν να το καταλάβετε!

lathos-ipopgr