Έχουμε ξαναπεί ότι το να έχεις λαμπερή και υγιή επιδερμίδα είναι το απόλυτο ζητούμενο για όλες τις γυναίκες. Πρόσφατη έρευνα μάλιστα, αποκάλυψε πως οι γυναίκες θα παρατούσα πολλά πράγματα ώστε να έχουν καθαρή επιδερμίδα! Ψάξαμε, λοιπόν, τα βασικά μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα, από καθημερινές γυναίκες που το έχουν καταφέρει!

Μην φοβάσαι τα DIY

Το να φτιάχνεις τα δικά σου προϊόντα δεν χρειάζεται πολύ χρόνο ούτε πολύ κόπο. Μπορείς να φτιάξεις μάσκες ομορφιάς με προϊόντα από το ψυγείο σου ή ακόμα και με τα υπολείμματα από τα υλικά διαφόρων συνταγών για παράδειγμα, το αβοκάντο είναι πολύ καλό για την ενυδάτωση του προσώπου. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα το χρησιμοποιήσεις στη σαλάτα κράτα τις φλούδες και βάλτες το πρόσωπο σου! Αν σου περισσεύουν φράουλες άλεσε τες με λίγο μέλι και φτιάξε μία αντιοξειδωτική μάσκα.

Κοιμήσου

Η ώρα του ύπνου είναι η μοναδική στιγμή της μέρας που ο οργανισμός διορθώνει τις φθορές που δημιουργήθηκαν όσο ήσουν ξύπνιος. Οπότε πρέπει επιτρέψεις στον οργανισμό σου να λειτουργήσει σωστά.

Γυμνάσου

Μπορεί να το ακούς συνέχεια αλλά με την γυμναστική θα κάνεις καλό στον οργανισμό σου και θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα.

Ενυδατώσου

Ένα μπουκάλι με νερό πρέπει α βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου αν θέλεις να έχεις λαμπερή επιδερμίδα!