Εάν αμφιβάλλεις για το κατά πόσον η γάτα σου σε αγαπάει, πρέπει να μάθεις ότι και σε αγαπάει και στο δείχνει. Με τον τρόπο της φυσικά. Υπάρχουν σημάδια που αν τα εντοπίσεις και στη δική σου γατούλα, θα καταλάβεις ότι σου έχει τόση αδυναμία, όσο της έχεις κι εσύ.

Σε ακολουθεί παντού

Μήπως σου ακούγεται κάτι πολύ οικείο; Μήπως νιώθεις τα βήματα της γάτας σου πίσω σου σε όποιο δωμάτιο κι αν πηγαίνει; Μήπως βρίσκεται δίπλα σου στον καναπέ, κάθε φορά που θα αποφασίσεις να χαλαρώσεις; Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα ότι η γάτα σου δεν θέλει να φεύγει μακριά σου.

γάτα

Σου δείχνει το… στομάχι της;

Το στομάχι της γάτας είναι από τα πιο ευάλωτα σημεία της. Εάν, λοιπόν, παρατηρήσεις ότι η γατούλα σου συχνά πυκνά γυρίζει ανάποδα και σου επιτρέπει να την χαϊδέψεις σε εκείνο το σημείο σημαίνει ότι έχεις κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη, όσο και την αγάπη της.

Τρίβεται, τρίβεται, τρίβεται

Οκ αναγνωρίζουμε ότι είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό το τρίψιμο για τις γάτες, αλλά ξέρεις ότι σημαίνει πολλά παραπάνω; Ειδικά εάν τρίβει τα μάγουλά της στις αρθρώσεις σου και στους μηρούς σου. Εάν η γάτα σου τρίβεται με αυτόν τον τρόπο πάνω σου, τότε σίγουρα σε αγαπάει πολύ και θέλει να στο δείξει!

γάτα