Η γάτα μένει στο σπίτι σου ή εσύ στο δικό της; Αν τόσο καιρό νόμιζες ότι η γάτα μένει στο σπίτι σου ή το σκεφτόσουν και ακόμα πιο γλυκούλικα ότι το σπίτι είναι και των δυο σας, οι έρευνες θα σε διαψεύσουν. Sorry! Αλλά μάλλον είσαι φιλοξενούμενος στο σπίτι της γάτας σου.

Σε ένα δείγμα πάνω από 3.000 ατόμων, το 53% απάντησαν πως η γάτα τους έχει πλήρη κυριαρχία στο κρεβάτι τους και το 73% ήταν θετικό στην απόλυτη κυριαρχία της γάτας σε όλα τα έπιπλα.

Κι αν σου φαινόμαστε υπερβολικοί, να ξέρεις ότι ο σκύλος είναι πιο ήρεμος. Μόνο το 41% ανέφερε ότι ο σκύλος έχει κάνει κατάληψη στο κρεβάτι και μόνο το 48% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ο σκύλος τους έχει στην κυριαρχία του όλα τα έπιπλα του σπιτιού.

Όμως τα σκυλάκια κοστίζουν λίγο παραπάνω γι αυτό το λόγο! Το 22% των ερωτηθέντων είπαν πως έχουν ξοδέψει πάνω από 1.000 δολάρια για τις ανάγκες των σκύλων τους τα τελευταία δύο χρόνια, με αντίστοιχο ποσοστό για τις γάτες στο 14%.

Πάντως εμείς στο iPop να ξέρεις τα αγαπάμε τα κατοικίδια, όπως και το 99% της έρευνας δήλωσε πολύ ευτυχισμένο που έχει κατοικίδιο. Οπότε, μην πτοείσαι, ακόμα κι αν μένεις στο σπίτι της γάτας σου!