Είχαμε ακούσει ότι η Halle Berry θα εμφανιστεί με ανανεωμένο look τη βραδιά των Oscars, όμως, η αλήθεια είναι πως αυτό το οποίο είδαμε, δεν το περιμέναμε!

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του απ’ τις μπούκλες της!

halle berry

Το κοντό μαλλί της, με τις εντυπωσιακές μπούκλες και τις «καραμελέ» ανταύγειες, «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars.

O στιλίστας της Halle Berry, Castillo, δήλωσε πως η εμφάνισή της ήταν αποτέλεσμα δουλειάς δύο εβδομάδων πριν την βραδιά!

Μιλώντας στο Popsugar, ο Castillo εξήγησε πως η ηθοποιός επιθυμούσε ένα φυσικό αποτέλεσμα και ήθελε να κάνει μια διαφορετική, απ’ ό,τι μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, εμφάνιση.

Σε περίπτωση, όμως, που αναρωτιέσαι πώς κατάφερε αυτές τις εντυπωσιακές μπούκλες, ο στιλίστας της Halle Berry μοιράζεται το μυστικό!

Meryl Streep

Για το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε σαμπουάν και ειδικό conditioner για να δώσει έξτρα υγρασία στα μαλλιά, στη συνέχεια ειδική κρέμα για μπούκλες απ’ τη μέση των μαλλιών μέχρι και τις άκρες. Τέλος, φυσικά στο αποτέλεσμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το ειδικό σίδερο για μπούκλες, το οποίο, όπως συστήνει ο Castillo, θα πρέπει να είναι λεπτό προκειμένου να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα!

Photos: Getty