Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά δεν θέλεις να στερήσεις απ’ τον πιστό σου φίλο τα βασικά αγαθά. Και φυσικά θέλεις να του παρέχεις κάθε άνεση. Πώς, όμως, μπορεί να γίνει αυτό όταν τα χρήματα που βγάζεις δεν φθάνουν καλά καλά για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες;

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις τις συμβουλές μας για το πώς μπορείς να ξοδεύεις λιγότερα χρήματα στην φροντίδα του σκύλου σου.

Αντικατέστησε τις λιχουδιές του εμπορίου με homemade

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Αντί να αγοράζεις κάθε εβδομάδα απ’ το σούπερ μάρκετ λιχουδιές για τον σκύλο σου, μπορείς να τις φτιάξεις μόνος σου!

Μια εύκολη ιδέα είναι να βάλεις σε παγοθήκη το ζουμί απ’ την κονσέρβα, να το παγώσεις και να το δίνεις σαν λιχουδιά στον πιστό σου φίλο.

Ενυδάτωσε το δέρμα του με φυσικό τρόπο

Απ’ το να δίνεις μια περιουσία σε λοσιόν και φάρμακα, μπορείς να ενυδατώνεις σε σταθερή βάση το δέρμα του σκύλου σου για να αποφύγεις την ξηροδερμία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια φορά στις δύο εβδομάδα- ή και συχνότερα- να βάζεις λίγο λαδάκι πάνω στο τρίχωμα του σκύλου σου.

Το λάδι θα ενυδατώσει το δέρμα σου και δεν θα ξύνεται πια!