Γιατί δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου στο ντους;

LIKE US ON FACEBOOK

Πρέπει να σταματήσουμε να πλένουμε το πρόσωπο μας στο ντους και να το πλένουμε σε ένα μόνο μέρος: Στον νιπτήρα! Διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τον λόγο.

Αυτό που αναζητάμε όλοι μας στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας είναι κάτι απλό και γρήγορο, λόγω του μειωμένου διαθέσιμου χρόνου.

Αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχεις ακούσει ξανά.

Όμως, όλοι πρέπει να σταματήσουμε να πλένουμε τα πρόσωπά μας στο ντους και να τα πλένουμε σε ένα και μόνο μέρος: το νιπτήρα

Σε συνέντευξή της η Dr. Elizabeth Tanzi, συν-διευθυντής του Ινστιτούτου Δερματολογικής Χειρουργικής Laser της Ουάσιγκτον, ανέφερε, ότι ο ιδανικός χώρος για το πλύσιμο του προσώπου σου είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός από το ντους.

«Συνιστώ στους ασθενείς μου να πλένουν τα πρόσωπά τους στο νιπτήρα, μπορείτε να μετρήσετε την θερμοκρασία του νερού πιο αποτελεσματικά και πρέπει να χρησιμοποιήσετε χλιαρό ή δροσερό νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Γιατί;

Επειδή το δέρμα του προσώπου σου είναι πιο λεπτό και η θερμοκρασία είναι το κλειδί, το πολύ ζεστό νερό μπορεί να βλάψει το δέρμα σου. Έτσι, από τώρα και στο εξής, σου προτείνουμε να γυρίζεις το κεφάλι σου πίσω κάθε φορά που κάνεις ντους. Θα ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αργότερα και έτσι θα έχεις ένα απίστευτο χρώμα και αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου μπορεί να είναι ακατάλληλα για το πρόσωπο σου.
  • Ακόμα, το ζεστό νερό που ζεματίζει μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό και να στεγνώσει το δέρμα σου επειδή “κλέβει” τα φυσικά, προστατευτικά λάδια του δέρματός σου πιο γρήγορα από το χλιαρό νερό.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved