Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει τέλειο- στητό στήθος που θα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων; Όλες το θέλουν και φυσικά για να το αποκτήσουν πρέπει να κάνουν πολλά που εμείς τα ξέρουμε και θα σου τα αποκαλύψουμε. Για να αρχίσουμε από κάπου, θα σου πούμε πώς να επιλέξεις το σωστό σουτιέν, οπότε έχε τα αυτιά σου ανοιχτά και κράτα σημειώσεις!
bra-ipop.gr

Τι πρέπει να έχεις υπόψιν σου για να καταφέρεις να επιλέξεις το σωστό σουτιέν;

  1. Την εφαρμογή: Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το σωστό σουτιέν εκτός από ότι κολακεύει το στήθος παρέχει παράλληλα υποστήριξη για να μπορέσει να αποφευχθεί η πρόωρη χαλάρωση του.
  2. Το μέγεθος: Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το μέγεθος του σουτιέν. Επειδή κατά την διάρκεια της ζωής τους οι περισσότερες γυναίκες αλλάζουν κατά μέσω όρο 5 με 6 νούμερα σουτιέν πρέπει πάντα να φοράς το σωστό μέγεθος!
  3. Που πρέπει να είναι η μπανέλα; Για να έχει σωστή εφαρμογή στο σουτιέν σου και να φαίνεται πιο σέξι το στήθος σου πρέπει η μπανέλα να εφαρμόζει ακριβώς στην περιοχή του θώρακα. Ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω ακριβώς στο κενό.
  4. Διαφορετικά είδη: Πριν πας για ψώνια σκέψου ποιες ώρες θα φοράς το σουτιέν που θα αγοράσεις. Κάθε ασχολία έχει το δικό της σουτιέν διαχώρισε τα, λοιπόν.