Θες να κάνεις τα πάντα για να γοητεύσεις όσους σε κοιτούν και ψάχνεις τρόπο να το κάνεις. Μην αγχώνεσαι! Εμείς, θα σε βοηθήσουμε για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και αυτό θα το πετύχεις απλά βάζοντας λευκό μολύβι ματιών. Τι θα καταφέρεις, όμως, βάζοντας λευκό μολύβι ματιών; Άνοιξε καλά τα αυτιά σου και άκου τις σημαντικές πληροφορίες που θα σου δώσουμε.

eyes-ipop.gr

 

Γιατί να βάλεις λευκό μολύβι ματιών;

  • Το λευκό μολύβι ματιών θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούραστα.
  • Ενώ το μαύρο μολύβι κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα, το λευκό μολύβι ματιών κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.
  • Θα σου δώσει πιο girly στιλ και θα σε κάνει να φαίνεσαι μικρότερη.
  • Είναι πιο εύκολο στην χρήση του απ’ ότι το μαύρο ή κάποιο άλλο χρώμα αφού δεν λερώνει.
  • Για να κρύψεις τα φρύδια σου που δεν προλαβαίνεις τα βγάλεις. Αν έχεις μικρές τρίχες που πετούν στα φρύδια σου (και δεν προλαβαίνεις να τις τραβήξεις με το τσιμπιδάκι) μπορείς να βάλεις πρώτα λευκό μολύβι ματιών και από πάνω βάλε λίγο make-up.
    eye-ipop.gr
Για να είναι, όμως, το πιο εντυπωσιακό το βλέμμα σου και να φαίνονται πιο όμορφα τα μάτια σου πρέπει να βάλεις το λευκό μολύβι ματιών σωστά.

Πώς, όμως, μπορείς να βάλεις το λευκό μολύβι ματιών σωστά;

  1. Στο κάτω βλέφαρο! Ένας τρόπος να εφαρμόσεις στα μάτια σου το λευκό μολύβι είναι να το βάλεις εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο σου.
  2. Αν θες να φαίνεσαι πιο μικρή: Βάλε μολύβι και στο επάνω μέρος του βλεφάρου σου κάνοντας μία μικρή εξωτερική γωνία (Προσοχή! Μην τραβήξεις πολύ την γραμμή γιατί μπορεί τα αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό).
  3. Αν θες να φαίνεται το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο: Βάλε λευκό μολύβι μόνο στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.
Συμβουλή!

Συνήθως το λευκό μολύβι ματιών χρησιμοποιείται για πιο πρωινές εμφανίσεις οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις μάσκαρα ή έστω να μην το παρακάνεις με την μάσκαρα.