Δευτέρα σήμερα και μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά για εσένα! Έχουμε φτιάξει, λοιπόν, για εσένα ένα mini κατάλογο που θα σου δώσει τις απαντήσεις για το πώς θα έχεις μια καλύτερη μέρα και κατ’ επέκταση μία καλύτερη εβδομάδα. Θα αποκτήσεις ζωντάνια, ενέργεια και έτσι θα πείσεις το μυαλό σου ότι κάθε μέρα είναι Παρασκευή (η αγαπημένη σου δηλαδή μέρα)!

Ποια είναι τα fitness tips για να ξεκινήσεις μια καλύτερη μέρα;

  1. Μην αφήνεις ξέστρωτο το κρεβάτι σου: Ξυπνάς και ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά, μην αφήσεις πίσω το κρεβάτι σου χωρίς να το στρώσεις! Ένα γρήγορο στρώσιμο θα μπορέσει να σε βοηθήσει το κορμί σου να γυμναστεί και τους μύες σου να ξυπνήσουν. Και σκέψου ότι όταν γυρίσεις σπίτι μετά τη δουλειά και δεις το κρεβάτι μαζεμένο θα ενθουσιαστείς!
  2. Βαθιές ανάσες: Οι μεγάλες βαθιές ανάσες θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τον κυκλώνα του άγχους στον οποίο ετοιμάζεσαι να μπεις μόλις φτάσεις στη δουλειά.
  3. Μύρισε λεμόνι: Έρευνες από τη μακρινή Ιαπωνία έχουν αποδείξει ότι το λεμόνι είναι ένα κόλπο για να αποκτήσεις καθαρή σκέψη! Η λιναλοόλη που εμπεριέχεται στο λεμόνι  είναι ένα δυνατό φάρμακο κατά του άγχους.
  4. Ντύσου χορεύοντας: Πριν ανοίξεις τη ντουλάπα σου και αρχίζεις να ψάχνεις για ρούχα βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι δυνατά και χόρεψε στους ρυθμούς του.